23 Temmuz 2024

AK Parti Ordu Milletvekili Hamarat'tan Kaymakam Yapıcı'ya Ziyaret

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, görevine yeni başlayan Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı'yı makamında ziyaret etti.

Göreve yeni başlayan sayın Kaymakamımız Mehmet Yapıcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik diyerek sözlerine başlayan Hamarat; “Fatsa Ordu ilinin önemli ilçelerinden ve Karadeniz’in incilerinden bir tanesidir. Kaymakamlarımız yerel yönetim sisteminde önemli bir yer kaydediyor. Bir çok hizmette eski kaymakamlarımızla olduğu gibi yeni kaymakamımızla da çalışacağız. Şu anca Türkiye’nin en hızlı gelişen illerinden biri de Ordu’dur. Hepimiz hizmet için varız ve birlikte istişareler içerisinde bu hizmetlerimize devam edeceğiz. Fatsa da önümüzdeki zamanlarda yeni hizmetlere imza atarak eski Fatsa ile yeni Fatsa arasındaki farkları hep beraber göreceğiz. Bu işler tabi ki tek başına yapılacak işler değil. Bizler birer takım arkadaşıyız. Yeri gelecek savunma yapacağız, yeri gelecek paslaşacağız hizmet tohumlarını hep beraber atacağız. Çalışma hayatınızda başarılar diliyorum. Güzel bir şehre geldiğinizi ifade ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Kaymakam Yapıcı, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milletvekilimiz bizleri ziyaret ederek onurlandırdı ve şeref verdi. Türkiye'nin en güzel ilçelerinden biri olan Fatsa'ya layık olmaya çalışacağız. Gece gündüz çalışarak sayın milletvekilimin de dediği gibi ilçemizi daha iyi yerlere getireceğiz" dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde