23 Temmuz 2024

Fatih SÖZEN “Kesinlikle kişisel hesaplar ve kaygılar peşine düşmedik’’ “Bize ne görev veriliyorsa bu zamana kadar yaptık.Bundan sonrada yaparız” “Bizim en büyük yol göstericimiz genel merkezimizdir”

  • PDF

Haber : Muharrem Göç

Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Sözen 29 Aralık’ta  yapılacak olan 5. Olağan Genel Kurul’da Fatsa İlçe Başkanlığına yeniden aday mısınız?  Sorusuna açıklık getirdi.  Daha henüz çok erken.  Kesinlikle kişisel hesaplar, kişisel kaygılar peşine düşmemek lazım . “Bizim bu  yapıdaki en büyük bize yol gösterici  Genel Merkezlerimizdir. Genel merkezlerimizle de uyum için de olan Fatsa ilçe teşkilatımızı da sizler yakinen tanıyorsunuz” dedi.  Bundan sonra ki süreci hep beraber değerlendireceğiz, en doğruyu, en güzeli bulmaya çalışacağız. Kırılmalara, darılmalara mahal vermemeye çalışmayacağız dedi. Takdir edersiniz ki kongrelerde otuz asil otuz yedek listeler oluşur. Gönül ister ki bütün arkadaşlar  listelerde yer  bulabilsin. Böyle bir imkan olmuyor. Çünkü  bunun üç  yıllık çalışma süresinde kriterler oluşuyor, ona göre de değerlendirmeler muhakkak ki olacaktır . Biz hep şunu yaptık. Biz listeye koyamadığımız arkadaşlarımızla da hiçbir zaman irtibatımızı kesmedik.  Hep  Fatsa’nın evladı  Fatsa’nın insanları olduğumuzu  hep hissettirdik. Birlikte arkadaş, dostluk ilişkilerimizi devam ettirdik. Siyaset uzun soluklu  bir maratondur dedi.

                Fatsa da yapılmış ve halen devam eden birçok hizmette bir şekilde emeğimiz vardır diyen Sözen; “Gelecekte bizde şöyle bir anlayış yoktur. Her dönem birbirinden kopuk bir dönem değildir. 2001 yılında kurulan partimizin aktörleri belki bu gün yoklar.  Önümüzdeki yapılacak seçimde belki başka aktörler olacak ve  kongrelerde başka aktörler çıkacaktır, bunlar olan şeylerdir, doğal şeylerdir. Bunu hazmetmek lazım” dedi.

Ben iki dönem tek başına ilçe başkanlığına aday olmuş,  On yedi aydan fazla  atama dönemi geçmiş toplamda yedi buçuk yıl onurla bu görevi  taşıyan birisi olarak  her şeyin rahatı ve huzuru içerisindeyim.  Hiçbir zaman geçmiş kongrelerde ben adayım demedim. Bunu  arkadaşlarımız, genel merkezimiz bir kanaat koydular ortaya görev bize düştü diyerek  görevden kaçmadık.  Şimdiki süreç  içerisinde benim de söyleyeceklerim olacaktır. Tatbiki daha çok erkek, süreç içerisinde bütün arkadaşlarımızla bir değerlendirme yapacağız, o değerlendirme neticesi   kamuoyuna   net bir şekilde bildirilecektir. Neticede ben arkadaşlarımla beraberim.  Bizimde teşkilatımızın isteği doğrultusunda tek listelerle kavgasız ve gürültüsüz seçimlere gitmektir. Birisi gelir aday olmak istiyorsa  olabilir. Olamazsınız diyemezsiniz. Buda demokratik olmaz. Tek liste ile sulh ve sükûneti sağlayarak seçime gidiliyorsa doğrusu da budur.  Şu anda  başka liste kimse ortaya koyamazsınız derseniz  buda yanlış anlaşılmalara sebep olur. dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde