23 Temmuz 2024

avea Magnus İletişim İç ve Dış Tic.Ltd.Şti ORDU’da açıldı

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

Şarkiye Mahallesi  Sırrıpaşa caddesi  No.105/A adresinde Murat Odabaş-Umut Tanrıkulu ortaklığında açılan avea magnus iletişim iç ve dış ticaret limited şirketi adlı işyerinin açılışına Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz  ve avea kuzey Türkiye satış müdürü Fatih Çınar  ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış konuşmasında ilk sözü Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz alarak, Türkiye’nin önemli iletişim markalarından birisini Ordu’da Ordu’nun bu merkezi alanda şubesinin açılışında bulunmanın heyecanını yaşıyorum. Özellikle büyüyen ve gelişen Ordumuzda  bu türlü kurumsal markaların bundan sonra artacağını görüyorum. Başta şehrimizin ana arterleri olmak üzere  kurumsal markalarımızı bundan sonra bu  türlü yerlerde, bu türlü caddelerde bundan sonra fazlasıyla göreceğiz. Büyükşehir’in alt yapısını kurmakla mükellefiz ama şehir insanımızın özellikle Ordumuzun Büyükşehir’imizin ufkuna daha  önceki dönemlerden hazır olduğunu gördük. Büyükşehir Ordu’da bu tür kurumsal markaların gelişimi konusunda elbette bizlerde Ordulular olarak mutluyuz. İnşallah Mart 2015’de açılacak havaalanımızla, yine açılacak çevre yolumuzla birlikte  Ordu Türkmiye’de parmakla gösterilen, Ordu Türkmiye’de model olan başta bu tür kurumsal markalarımızın hizmet yarışı  Ordu’ya akın akın geldiği bir  il olma yolunda hızlı bir şekilde ilerlemektedir. İşletme sahiplerine ve çalışanlarına bol kazançlar diliyorum” dedi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlığıoğlu’da “Başkanı davet ederken Ordu Büyükşehir Belediye başkanı diye çağırıyorlar, bizi çağırırken de büyükşehir valisi diye çağırmıyorlar. Büyükşehirde olmamın bir ayrıcalığı olmalı” diye  başladığı esprili  sözlerine, Son 10-15 yılda iletişim teknolojisi Türkiye’de çok ilerledi. Hatta Avrupa’nın da üzerine çıktı diyebiliriz. Daha önceden Kaymakam iken fakir fukara olduğunu iddia eden insanların cep telefonları çaldığında cebimden çıkartimi çıkartmimi diye düşünürlerdi. Çıkartsa zengin olduğunu söyleyeceğiz, yardım istemeye ne yüzle geldin diyeceğiz diye düşünürlerdi. İlk zamanlar öyle idi. Cep telefonu olanlar  zengin  ve prestij göstergesiydi çok pahalıydı. Günümüzde  artık çocuktan alda dağdaki çobana kadar cep telefonu var. Artık zenginlik göstergesi de değil. Fakirde olsa cep telefonu varsa artık kınanmıyor. Görüyoruz nerden nereye geldik. Suiistimal etmemek kaydıyla teknoloji iyi bir şey. Bir ihtiyaç oldu. Arabada giderken, dağ başında internete gir, mesajını çek, a mailini kontrol et, merak ettiğin bir  şey varsa fetva dahil her şeyi veriyor artık. İnsan bazen  kafa dinlemek için kaçmak istiyor  maalesef saklanamıyoruz. Tabiki teknoloji bir nimet. Avea’nın da büyük yarışlarda mesafe kat etmesi hem fiyatta, hem kalitede büyük firmalar rekabeti getirdi. İnsanlar çok rahat bir şekilde ucuza görüşebiliyorlar artık. Umarız biraz daha ekonomik hale gelir,biraz daha gelişir. Teknolojide sınır yok. Bu nedenle işletme sahiplerini kutluyorum. Köşe başını tutmuşlar. İnşallah köşeyi de en kısa zamanda dönerler. Hayırlı ve bol kazançlar diliyorum”dedi

Son olarak da avea kuzey Türkiye satış müdürü Fatih Çınar söz alarak, “gerçekten sektör büyüyor, artık bizde avea olarak, genç operatör olarak büyümeye devam ediyoruz. Şuan Ordu merkezde üçüncü mağazamızı açıyoruz.  Karadeniz bölgemizde de kırkbirinci mağazamızı açmış oluyoruz. Ben bu bur da işletmecilerimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Kendilerine güzel ve hayırlı işler diliyorum” dedi

Yapılan duanın ardından açılış kurdelası Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz,  avea kuzey Türkiye satış müdürü Fatih Çınar  ve işletme sahipleri birlikte yaparak teknolojik yeniliklerle donatılmış mağaza vatandaşlar tarafından gezildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde