23 Temmuz 2024

ÇATIDAKİ DÜŞMAN: BAZ İSTASYONLARI

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

Evlerin çatılarında artık sıkca rastlanan baz istasyonlarının zararları tespit edilmeye devam edilsin, alınan mahkeme kararları ve hastalanan insanlara rağmen sayılarının gittikce artması insanları endişelendiriyor.

 

İşte  bunlardan biride ilçemiz Sakarya mahallesi mağazalarbaşı semti civarında bir GSM operatörünü tarafından  çok sayıda evin üzerine kamofile edilerek kurulan baz istasyonlarına mahalle sakinleri tepkili.

 

Mahalle sakinleri “bizler baz istasyonlarının bir an evvel mahallemizden kaldırılmasını istiyoruz. Kimse bizim ve çocuklarımızın geleceğini tehlikeye atmaya hakkı yoktur. Hiçbir şey sağlığımızdan daha önemli değildir. Biran evvel mahallemizde kurulan baz istasyonlarının kaldırılmasını istiyoruz. Şayet kaldırılmadığı takdirde yasal yollara başvuracağız”dediler.

 

Bizler gelecek kuşaklara sağlıklı bir hayat bırakmaya çalışırken biraz daha dikkatli olmalıyız diyen mahalle sakinleri, “artık çatıların neredeyse vazgeçilmez aksesuarı haline gelen baz istasyonlarının hayatımızı büyük tehlike altına soktuğu gerçeğiyle yüzleşip, zararlarını bir kez daha birlikte düşünmeliyiz” dediler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde