23 Temmuz 2024

“Milletvekilliği aday adaylığı ile taçlandırmak istiyorum”

  • PDF

AK Parti Fatsa ilçe başkanı Fatih Sözen “Yaklaşık 8 yıldır ilçe başkanlığı görevini başarıyla sürdürüyorum. Artık bu görevimi milletvekilliği aday adaylığı ile taçlandırmak istiyorum.” dedi.

Fatih Sözen gazetemizi ziyaretinde muhtemelen Aralık ayında yapılacak kongrede aday olmayacağını belirtirken, “Siyasette kademeler var. Partimiz bana 8 yıl ilçe başkanlığı görevini vermiş. Ben de bu görevi başarıyla yerine getirdim. Partimizin yetkili kurulları uygun görürse 2015 genel seçimlerinde milletvekilliğine aday adayı olmayı düşünüyorum. Fatsa ilçemiz AK Parti adına 3 dönem belediye başkanlığını partimizin adayı sayın Hüseyin Anlayan’a kazandırmış. Milletvekili seçimlerinde her seçimde oyları arttırarak destek vermiş. Bu süreçlerde ilçe başkanı olarak aktif görevlerim oldu. Bu başarıları milletvekilliği aday adaylığı ile taçlandırmak istiyorum.” dedi.

Hiç bir zaman zıtlaştırıcı olmadığının altını çizen Sözen, “İlçe başkanlığım dönemlerinde katiyen zıtlaştırıcı, uzlaşmaz tutum içinde olmadım. Olsam bu başarıları elde edemezdik. Parti hiyerarşisi ve parti tüzüğünün emrettiği kriterler dışında hiç bir oluşumun içinde yer almadım. Bundan sonraki süreçlerde de partimizin tüzüğü ne emrediyorsa onu yapmak durumundayız” açıklamasında bulundu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde