23 Temmuz 2024

CHP Fatsa Yönetiminden Bolaman Ziyareti

  • PDF

Geçtiğimiz Cuma günü Fatsa İlçe örgütü Bolaman ziyaretlerinde belde sakinleriyle buluştu. Yıllardır beldelerinde hiçbir ilerlemenin olmadığını vurgulayan Bolamanlılar, Belediyelerin sadece çöp toplamakla kaldıklarını söyleyerek; “ Seçimden seçime çeşitli vaatlerde bulunuyorlar, işbaşına geldiklerinde de her şey unutuluyor. Sözde burası turizm beldesi olacaktı. Bununla ilgili hiçbir gayret yok. Göstermelik bir çalışma dahi yapmış değiller. Beldemizde bütün ülkenin bildiği, tanıdığı bir konak var. Ona dahi bir ihtimam göstermiyorlar. Daha önce bir otelin yönetimindeydi, arada sırada turist otobüsleri geliyordu şimdi o da yok. Konağa lahmacun fırını koydular bu kadar olur yani.”diyerek tepkilerini dile getirdiler.

Belde halkının sorunlarını ve şikâyetlerini dikkatle dinleyen CHP Yöneticileri bir yandan notlarını alırken diğer yandan da yapılması gereken konularla ilgili olarak belde sakinlerine seçenek sunuyorlardı.

Liman İçine Kimyasal Sıvı Akıyor

Kendisinin balıkçı olduğunu söyleyen kişi; barınağımızda idare ediyoruz, fakat limanın orta yerine tüm Bolaman’ın lağımı akıyor. Yıllardır bu pis kokuyu içimize çekmekle kalmıyor içinde yüzüyoruz. Arada sırada da ne olduğunu bir türlü anlayamadığımız kimyasal bir sıvı basıyorlar, tedirgin olmamak elde değil.” Şeklindeki şikâyeti diğer balıkçılar tarafından da onaylandığı görüldü.

Maaş Ödeyemeyen Belediyeden Hizmet Gelir Mi?

CHP Yöneticilerinin; “Büyük Şehir olgusunun sorunları çözmede hiçbir ayrıcalık getiremeyeceği konusunda sizleri aydınlatmaya çalıştık. Ancak sonuçlarına hep beraber şimdilik katlanacağız. Bildiğiniz gibi Ordu ilimizi düşürebilmek için bu tezgâhı kurdular. Daha fazla hizmet getireceklerini söyledikleri halde aksine, hizmetlerin kısıtlandığını görüyorsunuz. Hatta işçilerin maaşlarını ödeyemez durumda olan belediyelerde işçi kıyımları sürüyor. Maaşları ödeyemeyen belediyelerin hizmeti mümkün olabilir mi? Yaptıkları reklam başka bir şey değil. İlimizin kırsal kesimlerine Büyük Şehir bakacakmış, nasıl olacak bu? Evvelden Belde Belediyelerimiz yöreyi biliyor ve sorunlara kısa zamanda çözüm bulabiliyorlardı. O köylülerimiz şimdi yalnız kaldılar. Sorunlarını anlatmak için Beldelerinden, İlçelerinden geçecekler de Büyük Şehre ulaşacaklar. Coğrafi konum itibariyle bu anlayış, yani Büyük Şehir olgusu burada yürümez.” Diyerek, arkadaşlar bu konuları sizlerle tekrar konuşacağız, istediğiniz zaman bizlere ulaşıp şikâyetlerinizi dile getirebilirsiniz, diyerek görüşmelerini bitirdiler.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde