23 Temmuz 2024

Gençler Huzurevi Ziyaretinde

  • PDF

Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğü sosyal sorumluluk projesi kapsamında belirlenen Kredi Yurtlar Kurumu ve Yavuz Selim Vakfına bağlı gençler Ordu Gençlik Merkezini ziyarete götürüldü. Yapılan bu ziyaret çerçevesinde Ordu Gençlik Merkezinin gerçekleştirdiği faaliyetler ve projeler hakkında bilgi alan Fatsa Gençlik Merkezi üyesi gençlerle Ordulu gençler yapılacak veya yapılabilecek etkinlikler  hakkında fikir alışverişi yaparak ortak projeler üretme kararı aldılar.

Gençlik Merkezi ziyaretinin ardından İki Gençlik Merkezinin ortaklaşa planladıkları Huzur evi ziyareti için Ordu Valiliği Ahmet Cemal Mağden Huzurevine gidildi. Fatsa ve Ordulu gençlere bu ziyarette Ordu Gençlik Merkezi Müdürü Mücahit Uçar ve Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin le birlikte, Bilişim sorumluları ve Gençlik Liderleri eşlik etti. Huzurevi Müdürü Ümit Bey huzurevinde 80 erkek ve 40 bayanın olduğunu, yaşlıların her türlü temel ihtiyaçlarının kurum tarafından karşılandığını ve gereken özenin gösterildiğini ifade etti.

Gönüllü gençler huzurevindeki yaşlılarımızla tek tek sohbet ederek onların hem kalbini hem dualarını kazandılar. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ömer Yılmaz Bey in önceden belirlenen programı nedeniyle katılamadığı ziyarette tüm huzurevi sakinlerine kendisinin selamı iletilerek İl müdürlüğü tarafından hazırlatılan hediye paketleri gençler tarafından dağıtılarak yaşlılarımızın gönülleri tekrar fethedildi. Fatsa Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin ve Gönüllü gençler yeni bir projede bir araya gelmek için vedalaşarak program sona erdirildi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde