23 Temmuz 2024

Yeni Ptt Hizmet Binasına Bu Görüntüler Yakışmıyor

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

İlçemiz Emniyet Müdürlüğü karşına inşa edilen  yeni PTT hizmet binası yüklenici  firma tarafından  hızlı bir şekilde bitirilerek   üç ay önce vatandaşın hizmetine sunuldu. 

Yaklaşık 1 milyon 500 bin liraya mal olduğu söylenilen ve 2 kat üzerine çelik konstrüksiyondan  inşa edilen modern bir binanın, hem Ptt   hem de kargo hizmetleri açısından tek çatı altında toplanmış olması vatandaşı memnun etmişti. Öncelikle böyle  bir binanın  ilçemize kazandırılmasında emeği geçenlere Fatsa halkı adına teşekkür etmek gerekiyor.

Ancak, görüyoruz ki bu modern bina  vatandaşa hizmet vermeye başlayalı  üç ay gibi kısa bir süre olmasına rağmen merdiven basamaklarının kırık,  hiçbir zorluk görmemesine rağmen merdiven sahanlıklarının  çöktüğü, çevre düzenlemesinin henüz yapılmadığı ve böyle giderse önümüzdeki yıllarda binanın da atıl duruma düşeceği  görülmektedir.

Binanın kesin kabulü  yapılmamış olduğu düşünülerek yüklenici firmanın sorumluluğu altında olması gerekir. PTT yetkililerinin bu hoş olmayan görüntüleri  yakından takip edip, görülen bu imalat hatalarının veya eksikliklerinin, gerek işin kontrollük görevini üstlenen birime, gerekse yüklenici firma sorumlularına  bildireceğini umuyoruz. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde