23 Temmuz 2024

Fatsalı Taekwondocular Avrupa Kulüpler Şampiyonasından Dört Madalya İle Döndü

  • PDF

2. Avrupa Kulüpler Şampiyonasına 25-26 Kasım 2014 Tarihleri arasında Antalya Belek’te yapıldı. Şampiyonaya otuz dört ülke sporcusu ikiyüzden fazla kulübün katıldığı Şampiyona Büyükler, Gençler ve yıldızlar kategorisinde yapıldı. Fatsa’dan iki kulübün katıldığı turnuvaya Fatsalı taekwondocular Gençler ve yıldızlar kategorilerinde mücadele ettiler. Turnuva sonucunda Fatsaspor kulübünden dört sporcu madalya kazanmıştır. Bu madalyaların üçü bronz biri de gümüş olmuştur. 2.Avrupa Kulüpler Şampiyonasına Fatsa’dan Antrenör olarak Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek ve Adem Hacıfettahoğlu katılmıştır. Aynı zamanda 28-30 Kasım 2014 tarihleri arasında yapılacak olan Türkiye Açık Taekwondo turnuvasına da  Fatsaspor kulübü sporcusu Edanur İster Türkiye Milli Takımı adına Türkiye’ yi temsil etmiştir.

Konu ile ilgili bilgi veren Avrupa Kulüpler Şampiyonasında ikinci olan,  Milli sporcu Edanur İster:”Takım olarak bu şampiyonaya çok çalıştık ve başaracağımıza inanıyorduk ve de başardık. Gerçekten bu şampiyonaya katılmak çok zor. Şartları çok ağır biz bu zor şartları hocalarımızla yerine getirdik ve mutlu sona ulaştık. Bu turnuvaya gelene kadar çok büyük turnuvalara katıldık. Birçok dereceler aldık. Ama turnuva hepsinden daha önemliydi. Burada Avrupa ikincisi çok mutluyum ve gururluyum. Bize emek verenlerin emeklerini boşa çıkarmadık. Bize desteklerini esirgemeyen, her zaman yanımızda olan herkese sonsuz teşekkür ediyorum eğer destek bulamasaydık biz bu turnuvaya katılamayacaktık. Burada özellikler bizim her türlü ihtiyacımız ile bizzat ilgilenen Ordu Milletvekilimiz Sayın İhsan Şener’e,  Fatsa Kaymakamımız Mehmet Yapıcı ‘ya, Fatsa Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Tayfun Karataş’a, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’na, Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdür Halil Bekyürek’e ve daha ismini sayamadığım tüm destekçilerimize takımımız adına teşekkür ediyorum.”dedi.

Takım Antrenörü ve aynı zamanda Fatsa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Halil Bekyürek : Bu büyük başarının öncelikler Fatsa’mıza ,Ordu’muza ve Türkiye’mize hayırlı olsun. Sporcularımız büyük mücadele ile katıldığı bu turnuvadan büyük bir başarı yakalaması bizi oldukça sevindirdi. Ayrıca şahsımın da antrenör olarak görev alması beni ayrıca mutlu etti. Bu bir süreçti ve bu süreç 19 Kasım 2007 tarihinde başladı ve halen devam ediyor. Takımımız hedefleri var. Bu hedefleri aşama aşama ulaşıyoruz. Hedeflerimize bu gün itibari ile ulaştık ama eğer bu başarıya takılıp kalıpsak hep maziyle yaşarız ve sonuç olarak bu başarıları bir daha yakalayamayız. Bu süreçte takımımızın antrenmanlarını beraber yaptığımız Bir çok Türkiye derecesi olan  Adem Hacıfettahoğlu’na ve Fatsa Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni ve aynı zamanda Milli Taekwondocu olan Necla Erdem’e teşekkür ediyorum. Takım üzerinde çok emekleri var. Gece gündüz demediler ve takımımızın bu noktalara gelmesini sağladılar. Ekibimize güveniyorum. Fatsa’mıza spor anlamında daha çok büyük başarılara taşıyacağını düşünüyorum.”dedi.

Avrupa Kulüpler Şampiyonasında Madalya Alan Ve Katılan Sporcular

 Edanur İster-Avrupa Kulüpler 2. Si-Milli Sporcu

Gökdeniz Karakuyun - Avrupa Kulüpler 3. si

Mervenur Ertepe - Avrupa Kulüpler 3. si

Zümrenur Kalayan - Avrupa Kulüpler 3. Si

Ceyda Güneş- Avrupa Kulüpler 5. Si

Mehmet Mustafa Yayla- Avrupa Kulüpler 5. Si

Songül Ayduvan- Avrupa Kulüpler 6. Si

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde