23 Temmuz 2024

Fatsa MHP’de Av. Hayati Yılmaz bayrağı teslim aldı

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

Milliyetçi Hareket Partisi  Fatsa İlçe  Olağan Genel Kurulu 30 Kasım Pazar günü yapıldı.  Av.Hayati Yılmaz  ve listesi  tek liste halinde seçime gitti.

Fatsa Kültür Sarayında gerçekleşen kongreye çok sayıda partili katıldı. Kayıtlı delegenin   209’unun oyunu alan Av. Hayati Yılmaz,  Milliyetçi Hareket Partisi’nin yeni ilçe başkanı seçildi. 

 3 dönemdir MHP’nin Fatsa ilçe Başkanlığı görevini yürüten Cemal Şakir Uygun’a başarılarından dolayı plaket verildi.

Gazetemize bir açıklama yapan Şakir Cemal Uygun, “Ben bu göreve 2002 yılında geldim, 12 sene bir fiil ilçe başkanlık yaptım. Milliyetçi Hareket Partisi’nin yükselmesi  için  elimizden  geleni yaptım.  Biz Fatsa’da dördüncü , beşinci partiydik. Şuanda ikinci parti olduk. Biz bundan gurur duyuyoruz. Bayrağı teslim alacak yeni arkadaşımıza ve yönetim kurulu da başarılar diliyorum” dedi.

            Av. Hayati Yılmaz”da,  Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa ilçe Teşkilatının 11. Olağan kongresine, bu tatil günü soğuk ve yağmurlu havada katılan, bizleri onurlandıran partili - partisiz tüm kardeşlerimize, abilerimize, bacılarımıza, ablalarımıza candan teşekkür ediyorum. 2015 seçimlerinde aktif bir şekilde çalışarak partisinin başarısını artıracağını söyleyen Yılmaz, “Binlerce şehitlerimiz için bu vatan, bayrak ve cumhuriyetimiz için çok çalışacağız. Bazıları bazı arkadaşlarımızın kafasını kurcalıyor. Biz o oyunlara gelmeyeceğiz. Bizlere bu bayrağı emanet eden başta Alp Arslan Türkeş ve Devlet Bahçeliye ve siz değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kongremizin hayırlara vesile olmasını temenni ediyor ve herkese hayırlı uğurlu olsun” dedi.

MHP ilçe Başkanı Seçilen Hayati Yılmaz’ın asil yönetim listesi, Ekrem İzzetoğlu, Süleyman Şenel, Adem Çalış, Aydın Yeğin, Onur Güngör, Turan Erözlen, Hakan Akın, Necati Efe, Hüseyin Uçar, Ali Altun, Fahrettin Yar, İsmail Erbaş, Kamil Can Uzunkök, Muharrem Kaçak, Ali Kemal Uygun, İsa Yaşar, Hüseyin İzvermez ve Kürşat Yıldız’dan,

Yedek listesinde ise, Murat Öztaş, Yusuf Yılmaz, Ahmet Bozkurt, İbrahim Özcan, İsmail Akbaba, Hüseyin Yurt Seven, Kazım Koç, Serhat Yıldız, Mustafa Süğür, Mustafa Bektaş, Barik Cam, Ömür Gey, Ahmet Gülmez, İbrahim Karamustafa, Ahmet Karabulut, Burak Eroğlu, Murat Can, Mustafa Çörtük ve Günay Karaağaç’tan oluşturuldu.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde