23 Temmuz 2024

PAZAR YERİNDE KIŞ BEREKETİ

  • PDF

Haber: Sümeyra Özcüre

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla ve artan yağmurlar nedeniyle pazar yerlerinde de zaman zaman durgunluklar söz konusu oluyor.

Pazar yerlerindeki satışlardan memnun olan esnaflar da var ,Pazar yerinin durgunluğundan müzdarip olanlar da var.

 Pazaryerinde satışların güzel olduğunu ve bir canlılık söz konusu olduğunu kaydeden pazarcı esnafı İlyas Kocagöz; “ Satışlarımız gayet güzel. Siz de görüyorsunuz pazar yeri oldukça kalabalılk. Vatandaş alışveriş yapıyor, geziyor. Satışlardan memnun olmayan esnaflar tabiki olabilir ancak satışlarım oldukça güzel. Zaten fiyatlarımız uygun olduğu için vatandaşlar alışveriş yapmaktan çekinmiyorlar. Kış bereketi olsa gerek”dedi.

Pazaryerinin kalabalık olduğunu ancak insanların sadece sebze ve meyve alışverişi yaptığını ve bu nedenle tuhafiye satan esnafların işlerinde durgunluk olduğunu kaydeden pazarcı esnafı Ümit Saydere; “ bakıldığı zaman Pazar yerinde bir hareketlilik var gibi görünüyor ancak satış olarak durgunuz. Kış sezonunun başlamasıyla işlerimizde bir düşüş yaşandı. Zaten hava şartları uygun olduğu zamanlarda tezgahımızı açıyoruz. Yine de buna da şükür diyoruz. Şu an tek sıkıntımız kış sezonunda zorlanıyoruz ve kapalı Pazar yeri ile ilgili bir beklentimiz var” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde