23 Temmuz 2024

Ordu Anadolu Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Kemal Korkmaz oldu

  • PDF

 

Ordu Anadolu Partisi kuruluşunu sürdürüyor. Ordu İl başkanlığına Mehmet Kemal Korkmaz atandı.

30 Kasım 2014 Pazar günü kurucular kurulunun seçimi sonucunda parti genel başkanlığına CHP’den istifa eden Emine Ülker Tarhan getirildi.

Çok kararlı, heyecanlı bir şekilde Türkiye’yi en iyi şekilde yönetmeye istekli görünen Anadolu Partisi (Anapar) yurt genelinde hızlı bir şekilde örgütleniyor.

Halktan çok fazla destek gördüklerini belirten parti yetkilileri “Bu duygu bir özlemin, bekleyişin sonucu, o nedenle ülke yönetimine adayız ve Türkiye’yi yarım yönetmeyeceğiz” diyorlar.

 Anadolu Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Kemal Korkmaz;  Marmara üniversitesi iletişim lisans ve lisansüstü eğitiminden sonra Fransa’nın Cean Üniversitesinde yerel yönetimler kamu hukuku lisansüstü ve doktora çalışmaları yaptı. Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan tarafından 30 Kasım 2014 günü Ordu İl Başkanlığı görevine getirildi.

Korkmaz; “Bir hafta içerisinde il merkezimiz olmak üzere 7 ilçemizde yönetim oluşturduk. Kısa zamanda diğerlerini de tamamlamış olacağız aramıza katılmak isteyen tüm Ordulu kardeşlerimize; geliniz beraber olalım diyoruz. Katılımlarınız için bekliyoruz.  irtibat telefonu Ordu Anadolu İl Başkanlığı : 0537 770 39 79. Bizlere bu numaradan ulaşabilirler. dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde