23 Temmuz 2024

FATSA’MIZIN BAŞARISI

  • PDF

Haber : Muharrem GÖÇ

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı 182 Gençlik Merkezi arasında Halkoyunları Federasyonu tarafından  tertip edilen Halkoyunları Final yarışmaları 6-7 Aralık tarihinde Konya ilinde gerçekleştirildi.

İlk etabı Eylül ayı içinde Gençler Düzenlenmeli ve Düzenlemesiz kategorisinde  grup yarışmaları şeklinde düzenlenen organizasyona  Gençler Düzenlemeli kategorisinde Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğü Halkoyunları ekibi de katıldı. Artvin ilinde düzenlenen Grup yarışmalarında Fatsa Gençlik Merkezi Halkoyunları ekibi başarılı olarak Konya ilinde düzenlenen Finale katılacak 10 ekip arasına girdi.

6-7 Aralık tarihinde Konya ilinde düzenlenen Final yarışmasında Fatsa Gençlik Merkezi Halkoyunları ekibi başarılı bir performans göstererek Halkoyunları Müzik dalında 1. ve Halkoyunları gösterisi dalında 4. olarak ödüle layık görülen Gençlik Merkezi Ekibi büyük bir başarıya imza atmıştır.

İlçe Gençlik Merkezi Müdürü Beraat Şahin" Halkoyunları ekibimiz Fatsa ilçemizi  başarıyla temsil etmişler ve bize büyük mutluluk yasatmışlardır. Konya’daki Finalde 2 ayrı kategoride  başarılı sonuçlar elde etmişlerdir. Bu 1 yıllık uzun bir çalışmanın ürünü. Ekibimizi çalıştıran Nurgül Çamaş ve zamanından fedakarlık ederek çalışmalara katılan öğrencilerimiz emeklerinin karşılığını bugün aldılar. Hepsini ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ayrıca bu başarıda  ve benzeri çalışmalarımızda bize her zaman destek olan başta Kaymakamımız Sayın Mehmet Yapıcı’ya, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Halil Bekyürek,’e İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu’na ve yöneticilerine ve de Fatsa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ve tüm okul idarecilerine teşekkür ederim. Bu ortak bir başarıdır. Sonuçta kurumlar olarak amacımız gençliğe ve Fatsa’ya hizmet etmektir. Ayrıca bize güvenip çocuklarını bize emanet eden velilerimize de şükranlarımızı sunuyorum” dedi.

Bizde,  ilçemize bu başarıyı kazandıran başta  Nurgül  Çamaş ve ekibini, Fatsa Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nü  kutluyoruz.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde