23 Temmuz 2024

Fatsa Yüzme Şenliğinde Coştu!

  • PDF

Karadeniz Sporları Kulübünün Pazar günü düzenlediği 1. Geleneksel Kış Yüzme Şenliğinde Sporcular ve Veliler oldukça keyifli göründü. Fatsa Belediyesi Spor kompleksinde Düzenlenen ilk Yüzme Şenliği olma özelliğini taşıyan organizasyonda 70 kadar sporcu 100’ün üzerinde Şenliği izlemeye gelen Veliler Fatsa Belediyesi Spor Kompleksini doldurdu.

Şenlikte yüzücüler 10 kadar kategoride öğrendikleri becerileri sergilediler ve oldukça neşeli göründüler. Şenlik sonunda tüm sporculara birer madalya ve başarılı olan sporculara “ başarı belgesi” verildi. Ayrıca Kreş grubunda yer alan “ En yardımsever sporcu ve En Saygılı Sporcu “ ödüllerinin sahiplerine “yüzmeyi öğreniyorum” adlı kitap hediye edildi.

Şenlik sonunda konuşan Baş Antrenör Berkan KAPLAN ve Antrenör Ezel Nur KORUR; bunun bir yarışmadan öte bir eğlence olduğu ve gönüllerde hepsinin birinci olduğu için birer madalya vermeyi uygun gördüklerini belirtti. Amaçlarının her zaman daha fazla çocuğa fayda sağlamak olduğunun altını çizen Antrenörler, “çocuklarının ağızlarına “başarı balı “ sürdüysek ne mutlu hepsi bizim çocuklarımız onların mutluluğu bizleri de mutlu ediyor. Şenliklerimizin devamı gelecek ve ilerleyen zamanlarda yetenekli sporcularımızı il ve il dışındaki yarışmalara götürmek en büyük isteğimiz. Fatsa’nın bize duyduğu güven ve sevgi için teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Karadeniz Su Sporları Kulübü yaz ayından bu yana yüzme alanındaki çalışmalarını sürdürüyor şuana kadar 300 den fazla çocuğumuza yüzmeyi öğrettiler. Ayrıca Kulüp Fatsa merkezli olma özelliğini de taşımaktadır.  

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde