23 Temmuz 2024

TUNCAY DOĞAN GÖREVİNE BAŞLADI

  • PDF

Münhal bulunan Necip Fazıl Kısakürek Anadolu Lisesi Müdürlüğüne Tuncay Doğan atandı.
1967 Fatsa doğumlu olan Doğan, ilk okulu Kılavuzömer köyünde, orta ve lise tahsilini Samsun İmam Hatip Lisesi’nde, 1990 yılında Samsun 19 Mayıs Üniversitesi’nden mezun oldu. 1993 yılı Ocak ayı itibarı ile öğretmenlik mesleğine başlayan Doğan, İlk görev yeri Akkuş ilçesi oldu.
Doğan, sırasıyla meslek hayatını 1994-2003 yılları arasında Fatsa Demirci okulunda idareci olarak, 2003-2014 yılları arası Fatsa Lisesinde Coğrafya öğretmenliği görevini sürdürdü. 2011 yılında 1 yıl öğretmen evi müdürlüğü yaptı. Yaklaşık 11,5 yıldır öğretmen olarak görev yaptığı okuluna müdür olarak atandı.
Doğan, ziyaretimizde yaptığı açıklamada “kısmet oldu sınavlara, mülakatlara girdik. Aldığım puanlar neticesi uzun yıllar görev yaptığım okuluma geçen hafta içerisinde müdür olarak atandım. Bu okulu yakinen tanıdığım ve zorluklarını da bildiğim için pek bu okulda idarecilik yapmak gibi bir niyetim de yoktu. Fatsa’mızın en eski okullarından biri. 1965 yılında kurulmuş bir okulumuz. Şu an Anadolu Liseleri içinde de 670 öğrencisi ile en fazla öğrencisi olan bir okulumuz. Nasip böyleymiş. İnşallah mahcup olmayız”dedi.
Yeni görevinde yeni müdürümüze başarılar dileriz

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde