23 Temmuz 2024

Semt Polikliniği Hizmete Girdi

  • PDF

İnşaat çalışmaları hızlı bir şekilde devam eden Fatsa Devlet Hastahanesi mevcut binanın yetersizliği nedeniyle açmaya karar verdiği Semt Polikliniğini tadilat çalışmalarının bitmesi ile birlikte hizmete açtı.

Mevcut devlet hastanesi inşaat çalışmaları nedeniyle Fatsa ve çevre ilçelerden gelen vatandaşlara hizmet vermekte yetersiz kalıyordu. Açılan semt polikliniğiyle yaşanan problemlerin büyük ölçüde ortadan kalktığını belirten yetkililer özellikle; “ Vatandaşlar açılan yeni semt polikliniğinden oldukça memnun” dediler.

Konuyla ilgili aylardır çalışma yapan hastane yönetimi, 14 Aralık Pazartesi günü itibariyle şehir içinde EK Hizmet Binasını hizmete açtı.

Sakarya Mahallesi İnönü Caddesi üzerinde bulunan eski Makro Market binasında hizmet verece kolan EK Hizmet binasında Acil servis dışında poliklinik hizmeti verilebilecek. Böylelikle Hem mevcut hastanedeki yoğunluk azalacak hem de vatandaşlar daha kaliteli sağlık hizmeti alma imkânıyla birlikte hastaneye daha kolay ulaşabilecekler.

“Nezih Bir Ortamda Hizmet Verilecek”

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu: “Hastanemizin poliklinikleri inşaat sahasında olduğundan dolayı, geliş gidişlerde sıkıntı yaşandığı ve fiziki şartların uygun olmamasından dolayı semt polikliniği hem hastaların daha kolay ulaşabilecekleri bir yerde hem de inşaat sahası dışında kaliteli bir hizmet verebilecek. Ulaşımı da şehir merkezinde olduğundan dolayı çok kolay. Ayrıca şehir merkezinde olması dolayısıyla hem kendi otoparkı hem de çevredeki birçok otopark olmasından dolayı park sıkıntısı da yaşanmayacak. Ayrıca mevcut binadaki çamur, inşaat alanı gibi çevresel faktörler de olmayacağı için vatandaşlarımız da etkilenmeyecek ama verilen tıbbi hizmetin kalitesi aynı olacak. Daha nezih bir ortamda hizmet verilecek. Vatandaşlarımıza ve bizlere hayırlı olsun” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde