23 Temmuz 2024

CİNOĞLU, Müzik Sınıfının Açılışını Yaptı

  • PDF

Merkez Ortaokulu Görsel Sanatlar öğretmeni Sevda DURAN ve Müzik öğretmeni Esra ÖZTÜRK tarafından okul bünyesinde bir sınıf düzenlenerek “Müzik Sınıfı” olarak hizmete açıldı.

 

İlçe Milli Eğitim MüdürüEkrem CİNOĞLU’nun öğrencilerle birlikte yaptığı açılışa Şube Müdürümüz Ramazan AKYOL, Merkez Ortaokulu yönetici ve öğretmenleri katıldı.

 

Müzik sınıfının Merkez Ortaokuluna hayırlı olması temennisinde bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU, “Eğitim anlamında, çağa uygun olarak branşlaşma çok önemli yer teşkil ediyor. Müzik ve güzel sanatlar ise bu dalların başında yer alıyor. Müzik sınıfında çocuklarımızda farkındalık yaratmak için böyle güzel bir çalışma düşünmüş arkadaşlar, Müzik sınıfının açılmasında emeği bulunan herkese çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Öğrencilerin hizmetine açılan müzik sınıfı hakkında bilgi veren Merkez Ortaokulu Müdürü Şinasi KARATAŞ, “Öğretmen ve öğrencilerimizle güzel bir sınıf oluşturduk. Sırada görsel sanatlar sınıfı var. İnşallah onu da en yakin zamanda faaliyete geçireceğiz” dedi.

 

Konuşmaların ardından Merkez Ortaokulu müzik öğretmeni Esra ÖZTÜRK açılışa katılan misafirlere kısa bir müzik dinletisi sundu. Program günün anısına hatıra fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Açılış programının ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem CİNOĞLU ve Şube Müdürümüz Ramazan AKYOL, Merkez Ortaokulu Anasınıfı öğretmen ve öğrencilerinin Tutum, Yatırım ve Yerli Malları Haftası dolayısıyla düzenlediği etkinliğe katılarak minik öğrencileri yalnız bırakmadılar.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde