23 Temmuz 2024

KARADAĞLIOĞLU” HEDEFİMİZE ULAŞTIK”

  • PDF

 

Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Nurdoğan Karadağlıoğlu semt polikliniğiyle ilgili hedeflerine ulaştıklarını ifade etti.

Semt polikliniğinde günde bin hastaya hizmet vermeyi amaçladıklarını belirten Başhekim Karadağlıoğlu; “ Polikliniğimizde günde bin hastaya hizmet verme olan hedefimizin üzerine çıktık. Şu anda günde bin ikiyüze yakın hastaya hizmet ediyoruz. Bu rakamı bin beşyüze çıkarmayı amaçlıyoruz” dedi.

“Semt Polikliniğindeki Dahiliye Polikliniğimizin Sayısını Üçe çıkarıyoruz”

Fatsa Devlet Hastanesi Semt Polikliniği iki haftayı aşkın süredir hizvet vermeye devam ediyor diyen Karadağlıoğlu; “ Şu anda hasta sayısı günlük bin hastanın üzerindedir. Önümüzdeki hafta üç dahiliyecimiz daha olacak. Bu dahiliye uzmanlarımız doğum iznindelerdi ve uzun süredir yoktular. Gelmeleriyle birlikte bu bölümde hiç bir sıkıntı yaşanmayacaktır. Bir dahiliye uzmanı devlet hastanemizde, üç dahiliye uzmanımız da semt polikliniğinde hizmet verecek. Semt polikliniğinin yoğunluk oranı şu an %60 oranında ve bu oranı %70’lere çıkarmamız lazım.  Çocuk ve dahiliye poliklinikleri ile semt polikliniği büyük bir ihtiyaca cevap verecek. Nöroloji, göğüs, fizik tedavi ve ortopedi de birer polikliniğimiz var” dedi.  

“Semt polikliniğinde bir genel cerrahımız var”

Son olarak semt polikliniğine bir genel cerrah getirdiklerini ifade eden Karadağlıoğlu; “ Bir genel cerrahımız haftanın üç gününde semt polikliniğinde hizmet vermeye başladı. Bir genel cerrah devlet hastanesinde bir genel cerrah semt polikliniğinde hizmet vermeye devam edecektir. Bünyemizde hizmet veren iki psikiyatri de semt polikliniğinde bulunuyor. Polikliniğimizde ayrıca kan alınıp, film çekiliyor. Hastanedeki yoğunluğumuzu büyük oranla semt polikliniğine çekiyoruz”dedi.

“Hastalarımız Semt Polikliniğinden Memnun”

Hastaların şehir merkezinde açılan semt polikliniğinden oldukça memnun olduklarını ifade eden Karadağlıoğlu; “vatandaşların mağdur olmamasına büyük önem verdik. Vatandaşlar semt polikliniğinden memnun. Hem konum olarak hemde donanım olarak hiç bir eksiğimiz yok. Gayet hijjenik bir ortamda sağlık hizmetlerini vermeye devam ediyoruz” dedi. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde