23 Temmuz 2024

Bilal Meydan Gazetemizi Ziyarette Bulundu

  • PDF

Merhaba Dostlar kitabını yayımlayan Fatsalı yazar Bilal meydan gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu.

Kitabı hakkında gazetemiz sahibi Yavuz Selim Eser’e bilgilendirmelerde bulunan Meydan; “ özellikle yerel basının çok desteğini aldım. Şiirlerime yazılarıma gazetelerinde yer verdiler. Bu vesileyle onlara da teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi.

Hayatı hakkında kısaca bilgilendirmelerde bulunan Bilal Meydan;  “Ordu Fatsa 1950 tarihinde doğdum. Çamaş Sakargeriş  Köyünden Şükrü oğlu, ana adı Hamide. İlkokulu 1965 yılında aynı köyümde bitirdim.4 yıl Çatalpınar Kuran Kursu’nda okudum. Türkçe ilmihaller okudum. Hafızlık okudum, bitiremedim yarıda bıraktım. Ortaokulu dışarıdan kurs ile bitirdim. Askerde Tankçı idim. Askerlikten sonra hızar ve doğrama için Ahşap Marangoz Atölyesi kurdum. Şuan devam ediyor, bende biraz yaşlandım. Tansiyon ve kalpten rahatsızım. Oğullarım devam ediyor. 4 oğlum 1 kızım var. Hepsi de evlidirler. 1979 yılı itibariyle 6 yıl jip ile Çamaş- Fatsa arası dolmuşçulukta yaptım. O zaman yollarda Jipten başka araba zor çalışırdı

İki dönem Çamaş Tarım Kredi Kooperatifinde Yönetim Kurulunda çalıştım. Son dönemde başkan idim. Kısa bir dönem müzikholde çalıştırdık. Sonra beraber yine başka arkadaşa devrettik. Torunlarım benim yanımda okuyor. Fatsa da çok kalıyorum, zamanımı en çok şiir yazmakla geçiriyorum. Beste için Mehmet Gümüş, Tuğrul Şam, Şener Gök ve Avni Kaysal hocaya şiirlerimden beste için verdim.  İnşallah değerlendirirler. Bekliyorum. Dost ve arkadaşlarımız şiir kitabı çıkartmamızı tavsiye ediyorlardı. Bizde onların isteği üzerine şiirlerimizi yayınlama kararı aldık. İnşallah okuyucularımız tarafından sevilirse bizde çok sevinir mutlu oluruz.

Şimdiden herkese barış içinde huzurlu günler diliyorum. Tüm şair ve sanatçı arkadaşlara da teşekkür eder, başarılar dilerim” dedi.

Meydan son olarak; “ Bana maddi manevi destekte bulanan tüm dost ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Ayrıca emekli Milli Eğitim Müdürümüz ve şair ozanımız Abdulkadir Güler hocamıza gazeteniz aracılığıyla  teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.  Okuyucularım beni takip etmeye devam etsinler, her kesime hitap eden yazı, şiir ve makalelerimle okuyucularımla buluşmaya devam edeceğim. Tüm duyarlı vatandaşlara teşekkür ediyor, herkesin yeni yılını kutluyorum.” dedi.

Bizde Yeni Haber gazetesi olarak Bilal Meydan’a ziyaretlerinden ötürü teşekkürlerimizi sunar, başarılarının devamını dileriz.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde