23 Temmuz 2024

MESUT ERGÜN BEM BİR-SEN İL YÖNETİMİNDE

  • PDF

Memur-Sen Konfederasyonu’na üye Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (Bem-Bir-Sen) Ordu Şube Başkanlığında 4.üncü olağan genel kurulu yapıldı, kongrede tek liste olan Rahmi Çakar Bem Bir Sen Ordu Şube başkanı olurken Fatsa Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mesut Ergün’de yönetime giren isimler arasında yer aldı.
Bem-Bir-Sen Ordu Şubesi Başkanlığı 4.üncü olağan genel kurulu Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi Salonu’nda düzenlendi. Kongreye Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal,Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası Genel Başkan Yardımcıları Medeni Sevinç ve Levent Uslu, Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı Rahmi Çakar, belediye başkanları, daire müdürleri, belediye çalışanları ve davetliler katıldı
Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan Bem-Bir-Sen Ordu Şube Başkanı ve kongredeki başkan adayı Rahmi Çakar, “Ya bir yol açacaksın ya da bir yol bulacaksın düsturuyla yola çıkan sendikamız, kurulduğu tarih boyunca kaba kuvveti değil hakkı üstün tutmuştur. Halka hizmet hakka hizmet düşüncesiyle çalışarak çalışmalarını sürdürmüştür.” dedi.
Ak Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz\’ın konuşmalarının ardından faaliyet raporu ve denetim raporları okundu. Dilek ve temennilerin ardından delegeler, seçime tek liste ve tek aday olarak giren Rahmi Çakar için oy kullandı.
Seçim sonrası Bem Bir Sen Ordu Şubesi Yönetim Kurulu Rahmi Çakar Başkanlığında Bülent Çakmak (Ordu Büyükşehir Belediyesi), Mustafa Yılmaz (Ünye Belediyesi), İhsan Büyükkeskin (OSKİ), Mesut Ergün (Fatsa Belediyesi) isimlerinden oluştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde