23 Temmuz 2024

Ayın Elemanlarına Plaket Verildi

  • PDF

Öz-By tekstil yöneticileri personellerine moral ve motivasyon vermek amaçlı örnek bir uygulamaya imza atmaya başladı.

Her ay personeller arasından bir bayan ve bir erkek olmak üzere iki personel seçerek bu personellerine plaket sunarken beraberinde pirim ve hediyeler vererek çalışanlarından büyük taktir toplamayı başardı.

Ayın elemanını belirleyen Öz-By tekstil’de Kasım ayı ayın erkek personeli İDRİS BAKANGÖZ, bayan personeli RAHİME ÖZTÜRK oldu. Plaketlerini Bant Şeflerimiz ERSİN DEMİR ve AYFER GÜLER takdim etti.

Bu uygulamanın her ay süreceğini ifade eden Öz- By Tekstil Şirket Müdürü Şükrü Soy; “ Çalışanlarımız ile idari kadro arasında bir aile ortamı oluşturabilmek amacı ile böyle bir uygulama yaymak istedik. Burada en yeni başlayan çalışanımızla en üst düzeydeki yöneticimiz arasında hiç bir fark olmadığını hepimizin ile ortamında çalıştığımızı mesajını vermek istedik. Tabiki bir diğer amacımız da kaliteyi yükseltmektir. Firmamız yeni bir firma ve bundan sonra da düzenli olarak bu uygulamayı sürdürmeye devam edeceğiz. bunun dışında da çalışanlarımıza motivasyon vermek amaçlı bir çok aktivitemiz var. Her ay bir erkek bir de bayan çalışanımıza başarı plaketi veriyoruz, bunun dışında ufak hediyeler alıyoruz ve maaşlarına ek olarak pirim veriyoruz. İn sanları  mutlu etmek için elimizden gelen mücadeleyi veriyoruz. ” dedi.

Personellerimiz bizim için her zaman önemli ve değerlidir diyen şirket sahibi Bekir Öztürk ise; “ çalışmalarımıza önem ve değer veriyoruz. Onlara verdiğimiz küçük hediyeler onların çalışma potansiyellerini de artırıyor. Bu uygulamayı her ay devam ettireceğiz ve çalışanlarımızı küçük hediyeler ile onurlandıracağız” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde