23 Temmuz 2024

Kibar, Adaylığını Açıkladı

  • PDF

Ziraat Mühendisi İbrahim Ethem KiBAR Fatsa Ziraat Odası Başkanlığına adaylığını açıkladı.

Bölgemizin başarılı iş adamlarından Kırmızı Market`in ortaklarından Ziraat Mühendisi İbrahim Ethem KiBAR Fatsa Ziraat odası Başkanlığı için adaylığını açıkladı. Şubat ayında yapılacak Ziraat odası genel kurulu için adaylar netleşmeye başladı. 28.12.2014 tarihinde Delege seçimlerini tamamlayan Fatsa Ziraat Odası’nda adaylar da ortaya çıkmaya başladı. Mevcut Başkan Mehmet Özgen’in yanı sıra eski başkanlardan Yılmaz Gezer`de göreve talip olduğunu açıklamıştı. Fatsa Ziraat Odası’nda yaklaşık 5 yıl Ziraat Mühendisliği görevi yapan İbrahim Ethem Kibar dan sonra aday sayısı 3 e cıktı.

Kamuoyunda bu konuda adı geçen Ziraat Mühendisi İbrahim Ethem Kibar, gazetemize yaptığı açıklamada aday olacağını doğrulayarak, kaliteli, dürüst ve başarılı bir ekiple göreve talibiz dedi.

“Üreticilerimizin Sorunlarını iyi biliyoruz”

Ziraat Mühendisi İbrahim Ethem KiBAR .Yaklaşık 5 yıl görev yaptığı Fatsa Ziraat Odası`na aday olmasının başında üreticilerimizin Ziraat Odasından beklenti ve taleplerini iyi bildiğini bunların çözümü ve daha iyi hizmet sunabilmek için ne gibi çalışmalar yapılabilir bunlarıaraştıracağız dedi. “ 5 yıl boyunca bölgemizin bütün mahalle ve köylerini gezerek üreticilerimizin sorunlarını kendi ağızlarından bire bir dinleme şanşımız oldu. Bunların çözümleri için çalışacaklarını belirten Kibar; Fatsa Ziraat Odası 15000 den fazla üyesi ile bölgemizde ki en büyük sivil toplum örgütlerinin başında geliyor. Yıllık geliri 1,5 milyonun üzerinde ve bu gelirin % 75 i üreticilerimizden alınan aidatlardan oluşuyor. Üreticilerimizin haklarını korumak ve onlara daha iyi hizmet verebilmek Dürüst, kaliteli ve başarılı bir ekiple yönetime talibiz dedi.

“Bu bir yarıştır. Odamıza çok şey kattılar”

Kibar; mevcut başkanımız Mehmet Özgen’in yanı sıra önceki başkanımız Yılmaz Gezer ile birlikte de çalıştım. Her ikisi de bizim büyüğümüzdür ve kendilerinde çok şey öğrendik. Aslında ikisinin de tecrübelerinden yararlanmak isteriz. İkisi de Fatsa Ziraat Odası’nın başarısı ve üreticilerimizin ferahı için çalıştılar ve ellerinden geldiği kadar odamıza güzel şeyler kattılar. Bunlardan ötürü her iki başkanımıza da buradan teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum dedi.

“İstişare ederek çalışacağız”

Amacımızın koltuk değil hizmet etmek olduğunu sözlerine ekleyen Kibar: “Ben Ziraat Mühendisi olarak hem mesleki bilgilerimi hem de odamızda görev yaptığım süre zarfında edindiğim tecrübeleri, yine odamız, üreticilerimiz ve bölgemizdeki tarımın iyileştirmek adına kullanmak istiyorum. Genç olmamın bana çok fazla avantajı olacak. Enerjimin tamamını üyelerimiz için harcayacağım. Çalışmalarımızı kendi başımıza değil, gerek ekibime, gerek üreticilerimize ve gerekse de önceki başkanlarımıza danışarak istişare ederek yürüteceğiz. Sevdamız koltuk sevdası değil, memleket ve hizmet sevdasıdır” diyerek konuşmasını tamamladı.

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde