23 Temmuz 2024

Ak Parti’de Birlik Beraberlik Mesajları “ - BAŞKAN UÇAR “HİZMET İÇİN VARIZ”

  • PDF

Ak Parti Fatsa ilçe teşkilatı Fatsa’da görev yapan basın mensupları ile parti binasında bir araya geldiler.
Gerçekleşen basın toplantısına Fatsa Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Eroğlu, Ak Parti Fatsa ilçe Başkanı Abdullah Uçar ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar yaptı.

Uçar: ‘AK Parti, siyasi gelişme ve yenileşme hareketine hızla devam etmektedir. Bugün yeni Türkiye olarak kutladığımız demokratikleşme, kalkınma, özgür olma, büyük medeniyetin bir destanı olarak gerçekleşmektedir’ dedi.
 

Başkan Uçar: ‘Bugüne kadar siyaseti güçlendiren ve itibar kazandıran partimiz 5. Olağan kongresinde elde edeceği güç, birlik, beraberlik anlayışı ve kongrelerden çıkardığı gücü ile milli iradeyi hakim kılmaya devam edecektir. Kongremiz Fatsa`mızın büyük hedeflere ulaşmasının kaynağıdır.2015 seçimlerine hazırlandığımız bu dönemde aziz milletimizden yeni dönemdeki yetkiyi alacak olan partimiz, yenilenme, tazelenme, kuvvet kazanma, 2023 ve 2071 hedeflerine ulaşma iradesinin ve millet iktidarının kaynağıdır. Bizden önce AK Parti Fatsa Teşkilatında görev yapmış bütün dava arkadaşlarıma ve özellikle eski ilçe başkanımız Fatih Sözen abime ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Ak Parti’nin yeni dönemde de milletin sesi olmaya ve gönül bağı kurmaya devam edeceğinin sözünü veriyorum’ dedi.
ilçe başkanı olarak halkımız taleplerinin arkasında olacağız ve yerine getirmeye çalışacağız diyen AK Parti fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar; “ bundan sonraki süreçte tüm kurumlarımızı gezeceğiz, eksikliklerimizi tespit edeceğiz. Hizmet noktasında sonuna kadar elimizden gelenin en iyisini yapacağız. İlave yatırımlar konusunda yapabileceğimiz ne varsa birlikte konuşarak bir an önce yapmamız gerekenleri yapacağız. Ak Parti olarak aynı çatı altındayız. Sıcak ilişkiler içersinde çalışacağız” dedi.

Başkan Uçar’dan sonra Fatsa Belediye Başkan yardımcısı İbrahim Eroğlu konuşma yaptı. Başkan Eroğlu: ‘Yeni bir yapılanma ile daha güçlü olarak teşkilatlarımızı kurduk. Önümüzde yeni bir seçin dönemi var. İnşallah bu seçim dönemine alnımızın akıyla girerek kazanacağız. Yeni yönetim kurulu Fatsa’mıza hayırlı uğurlu olsun’ dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde