23 Temmuz 2024

Av. Muhammet Özkan Bürosunu Açtı

  • PDF

Fatsalı  Avukat Muhammet Özkan avukatlık bürosunu gerçekleşen açılış ile resmen hizmete soktu. İlçemizin Dumlupınar mahallesi Dereüstü caddesi Mustafa İyi İş Merkezinin ikinci katında hizmete giren avukatlık bürosunun açılışına Fatsa Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Erişmiş, Ordu Baro  Başkanı İlhan Kurt, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Ethem Öztürk, İlçe Müftüsü Hüseyin Can, avukatlar ve çok sayıda ilçe halkı katıldı. 
Avukatlık bürosunun açılış kurdelesi kesilmeden önce Ordu Baro Başkanı İlhan Kurt yaptığı konuşmada, “Meslektaşımıza bürosunun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum ve bol kazançlar temenni ediyorum. Biz Ordu Barosu olarak meslektaşımızın iyi gününde kötü gününde her zaman yanında olacağız bunu bilmesini istiyoruz, bu sevinçli gününde de bir Ordu Barosu olarak paylaşma adına buraya geldik kendisini Allah mahcup etmesin. Ordu Barosu her geçen gün büyüyen bir baro, haksızlığa uğrayan her vatandaşımız öncelikle avukata gidiyor, gitmesi de gerekiyor. Eğer avukat kanalıyla davasını takip etmediği takdirde usul kanunları iyi bilmediği için hakkını tam olarak arayamamakta dolayısıyla hakkını tam olarak alabilmesi açısından avukatlık mesleği çok önemli. Bu manada avukatlık mesleği haksızlığa uğrayan her vatandaşımızın yanında kamuoyunun bunu böyle bilmesini istiyorum bu duygularla tekrar bu büronun hayırlı uğurlu olmasını diliyorum” dedi.
Fatsa Belediye Başkan yardımcısı Fatih Erişmiş’de, “Ben de Fatsa Belediye Başkanlığı adına Muhammet Özkan beye başlayacağı hukuk sürecinde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde