23 Temmuz 2024

HASAT KART PROTOKOLÜ İMZALANDI

  • PDF

Şeker Bank Ordu İli Koyun ve Keçi Yetiştiriciliği Birliği İle Hasat Kart Protokolü İmzalandı. Protokol çerçevesinde Ordu İli Koyun ve Keçi Yetiştiriciliği Birliği’ne kayıtlı olan çiftçilerin nakit sıkıntısı çekmeden mazot, gübre, tohum alımını kapsayan tarımsal girdi ihtiyaçları uygun ödeme koşulları ile karşılanacak.
Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu, Ordu Şube Müdürü Melih Arif Sak, Fatsa Şube Müdürü Abdullah SarIaydın, Ünye Şube Müdürü Güven Giral’ın katıldığı toplantıda Keçi yetiştiriciliği birliği başkanı Mustafa Koçkaya arasında Hasat Kart kart protokolü imzalandı.
İmza töreninde konuşan Şekerbank Karadeniz Bölge Müdürü Süleyman Kutlu; “ Hasat Kart sayesinde çiftçilerimizin her türlü finansman eksiğini anında karşılamış olacağız. öte yandan çiftçiler tedarikçilerden temin ettiği mazot, tohum, hayvan yemi, gübre gibi ihtiyaçlarını hasat kart ile alabiliyor, ödemeyi hasta zamanı yapabiliyorlar. Hasat karta eklenen tarım sigortası ödeme özelliği ile de çiftçileri güvence altına alabiliyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde