23 Temmuz 2024

FATSA CHP’DE DEVİR TESLİM TÖRENİ YENİ BAŞKAN FATMA VARNALI OLDU

  • PDF

Cumhuriyet Halk Partisi Fatsa İlçe Başkanı Doğan Çelebi’nin milletvekilliği aday adaylığını için istifa etmesinden sonra parti binasında devir teslim töreni gerçekleşerek genel merkez tarafından başkan olarak görevlendirilen Fatma Varnalı’ya teslim etti. Devir teslim törenine partililer büyük ilgi gösterirken Milletvekilliği aday adaylığı için görevinden istifa ettiğini belirten Doğan Çelebi: “Bugün devir teslim töreni için toplandık. Yeni başkanımız Fatma Varnalı arkadaşımızın çok çalışacağını biliyorum. Bu bir bayrak yarışıdır ve aldı bu bayrağı daha da yukarılara taşıyacağına inanıyorum. Partimizin öngördüğü fiili görevde bulunan kişilerin milletvekilliği aday adayı olanlar için istifa etmesi gerekiyordu. Bizlerde adaylığımızı açıkladık ve ilçe başkanlığı görevimizi yeni başkanımıza teslim ediyoruz. Kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. 2012 yılında çıktığımız yolculuğumuzun sonuna geldik. Bu bir istifa değil. Bu sadece İlçe Başkanı olarak Doğan Çelebi’nin Milletvekili Aday Adayı olabilmesi için zorunluluktan kaynaklanan bir istifadır. Asla sizleri terk etmedim ömrümün sonuna kadar da terk etmeyeceğim” dedi.
Doğan Çelebi, “Ben aslında daha çok partim için, ülkem için, ilim için, ilçem için gerçekten umut ışığı yakalamak, kötü gidişe dur demek için bu yürek ve kararlılık sizin desteklerinizle bu yola çıktığımı biliyorum. Bildiğiniz gibi yönetim kuruluyla kararlaştırdık .Eğitimden sorumlu İlçe Başkan Yardımcımız Fatma Varnalı birimkileriyle deneyimleriyle geçmişteki siyasi tecrübesiyle bu yolda hep beraber yönetim kurulunun 17 üyesi ile birlikte ortak bir görüş olarak ortaya koyduk. Genel Merkezimize faksladık. 08 Ocak 2015’te Fatma Varnalı’nın ataması yapıldı. Gerçekten Fatma Varnalı’nın bayrağı daha yukarılara taşıyacağından en ufak bir endişem yok” dedi.
Aldığı görevin büyük bir sorumluluk olduğunu belirten yeni başkan Fatma Varnalı: “Bu bir bayrak yarışıdır ve yeni dönemde bu bayrağı daha ilerilere götürmek için çalışacağım. Çok önemli bir seçim var önümüzde ve iyi çalışıp partimizin milletvekillerini meclise sokmak için büyük özveri göstereceğiz. Yönetim kurulundaki arkadaşlarıma bana güvendikleri ve destek verdikleri için huzurunuzda teşekkür etmek istiyorum. bu çok zor bir görev ve zorlu bir aşama. Bu seçime bir kişi olarak değil tüm arkadaşlarımızla birlikte gideceğiz ve birlikte omuz omuza çalışacağız. Parlementel rejim ile diktatörlük arasında bir seçim süreci geçireceğiz. Biz demokrasimize sahip çıkmak zorundayız bu yüzden hanki görüşte olursak olalım biz demokratik bir zemin üzerinde birleşmek zorundayız. Bunun adresi ise Cumhuriyet Halk Partisidir. Çünkü bizim partimiz halkın mutluluğu ve refahı için çalışmalarını sürdüren bir partidir. Altı okun anlamı Atatürk ilkeleridir ve bu ilkelere sahip çıkacağız ” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde