23 Temmuz 2024

Ordu’nun Kralı Fatsa Belediyespor Fatsa Belediyespor 2 Güzelorduspor 1

  • PDF

Bölgesel Amatör Lig 14. Hafta karşılaşmasında Ordu derbisini kazanan takım Fatsa Belediyespor oldu.
Kendi saha ve seyircisi önünde maçın başından maç sonuna kadar üstün oynayan ve ilk dakikada yediği golü hemen üzerinden atlatıp 2 gol bulan Fatsa Belediyespor, Güzel Orduspor’u 2-1 mağlup ederek lig’de bende varım dedi.
Maçın başlamasıyla Güzelorduspor Aykut Şafak’ın ayağından bir gol bularak öne geçti. Bu golden sonra Fatsa Belediyespor hemen toparlanarak oyuna ortak oldu. Dakika 35’de Güzelorduspor’’dan Emirhan Uluhan çift sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. İlk yarı 1-0 Güzelorduspor’un üstünlüğü ile bitti.
İkinci yarı Fatsa Belediyespor sağlı sollu ataklarla rakibini bunaltarak dakika 48’de yeni transferi Ahmet Arda Usta’nın ayağından bulduğu golle skora dengeyi getirdi. Bu dakikadan sonra 3 puan için yüklenen Fatsa Belediyespor bununda meyvesini 70.dakikada Hakan Yüce’nin ayağından bulduğu golle aldı. Bu dakikadan sonda Fatsa Belediyespor atakları hız kesmeden devam ederken girdiği pozisyonları gole çeviremeyince maç 2-1 Fatsa Belediyespor’un galibiyeti ile sonuçlandı.
Alınan galibiyet sonrası Fatsa Belediyespor futbolcuları ile taraftarlar galibiyeti doyasıya kutladılar.
Takım otobüsünü taraftarlar stad dışına kadar tezahüratlarla getirerek tesise uğurladılar.
Maçı Fatsa Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Eski Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Avukat Oktay Çanak, Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar, Fatsa İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Etem Öztürk, Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu, protokol üyeleri ve çok sayıda taraftar izledi.
Fatsa Belediyesporun maçı kazanmasından sonra takımın emektar malzemecisi Bilal Gül yapmış olduğu ilginç sevinme hareketleriyle tüm taraftarlar ve futbolcuları coşturdu.
Maça çok iyi hazırlandıklarını belirten Fatsa Belediyespor teknik direktöre Taner Gürsoy: “Haklı bir galibiyet aldık. Futbolcularımın hepsini tebrik ediyorum. Artık önümüze bakacağız. Hedefimiz bu ligde kalıp takımı daha üst sıralara çıkartmaktır” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde