23 Temmuz 2024

Ülkü Ocakları İmza Kampanyası Ses Getirdi

  • PDF

Fatsa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı geçtiğimiz günlerde başlatmış olduğu Uygur Türklerine özgürlük kampanyası adı altında imza toplaması ses getirdi ve 450 uygur türkü Türkiye”ye iade edildi.
Fatsa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı üyeleri konu ile ilgili bir basın açıklaması yaptılar. Fatsa Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Üniversite Başkanı Ali Fuat Yüksel: “Bu kampanyamızda bizlere destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.
Başkan Yüksel: “Türklerin özellikle Çin’de olmak üzere birçok ülkede sıkıntı çektiklerini ve asimile edilmek istendiklerini biliyoruz. Bu kampanya sonucu ülkemize iade edilen Uygur Türkü kardeşlerimizi özgürlüğüne kavuşması sadece bir okyanusta damladır. Dünya üzerinde esaret altında yaşayan diğer soydaşlarımızın özgürlüklerine kavuşması Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfının en önemli görevlerindendir. Bu konuda duyarlı vatandaşlarımızın üzerimizde olan desteklerinin devamını diliyoruz.Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız, başaracağız, başaracağız. Tanrı Türkü Korusun ve Yüceltsin” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde