23 Temmuz 2024

Milletimiz Yine Sandıkta Cevap Verecek

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili İhsan Şener, son bir yılda 1,5 milyon kişinin AK Parti'ye üye olduğunu bildirdi.

AK Parti Ordu Milletvekili VE Ak Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı İhsan Şener partiye üye olan ve bu yolda birlikte yürümeyi tercih eden tek bir bireyin bile kendileri için büyük bir önem taşıdığını belirterek, "Son bir yılda 1,5 milyon kişi partimize üye oldu. Gezi olaylarına, darbe girişimlerine milletimiz asıl cevabı yine sandıkta verecektir" dedi.

Şener, yaptığı açıklamada, Gezi Parkı odaklı olaylar, 17-25 Aralık darbe girişimi ve paralel yapıya yönelik operasyonlar sürecinde AK Parti'nin üye sayısının arttığını belirtti.

Millete darbe girişimine yine milletin sandıklarda cevap verdiğini ve yine sandıklarda cevap vereceğini ifade eden Şener, şunları kaydetti: "Gezi olaylarından başlamak üzere 17-25 Aralık darbe girişiminin milletimize, hükümetimize, Türkiye'nin büyümesine karşı olduğunu sağır sultan bile biliyor. Gezi ve 17-25 Aralık darbe girişiminin ülkemize maliyeti 180 milyar dolar civarında oldu. Vatanını, milletini seven bir anlayış bu zararı bu ülkeye verebilir mi? Paralel yapı başarısız darbe girişiminin ardından birtakım operasyonları devreye almak için uğraşıyor” dedi.

“Üye sayımız 9,5 milyon rakamına ulaştı”

 AK Partiye üye sayısının 9.5 milyon rakamına ulaştığını belirten Şener; “Dünyada, Avrupa'da birçok ülkenin nüfusundan fazla üye sayısı demektir. Bu üyeler de kağıt üzerinde üyeler değildir. Aktif olarak görev alan üyelerdir. Gezi Parkı eylemleri, 17-25 Aralık darbe girişimi üye sayısını daha da artırdı. Bu da apaçık şunu gösteriyor ki AK Parti kurumsal çizgisinde aynı kaliteyle millete hizmet etmeye devam ediyor. Bunun bilincinde olan vatandaşlar ise verdiği oylar ile partimize teşekkürlerini sunuyor. aynı teveccühü 2015 seçimlerinde de göreceğimizden hiç şüphemiz yok." ifadelerini kullandı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde