23 Temmuz 2024

Ayhan Yılmaz: “Ordu Yine Tarih Yazacak”

  • PDF

AK Parti 23. Dönem Ordu Milletvekili Ayhan Yılmaz, Haziran ayında yapılacak genel seçimlerinde Ordu’nun tekrar tarih yazacağını açıkladı. Genel Seçimler ve 14 Şubat’ta yapılacak Ordu İl Kongresiyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Yılmaz, ”Kongremiz şölen havasında geçecektir “dedi.
AK Parti Ordu İl kongresinin büyük bir heyecanla gerçekleşeceğini kaydeden Ayhan Yılmaz: “30 Mart 2014 seçimlerinde tarihi bir zaferle 20’de 20 yaparak büyük bir başarıya imza attık. Ancak, bu başarı bizi şımartmadığı gibi Ordu’ya olan sorumluluğumuzu attırdı. Biz, genel seçim hazırlıklarımıza o günlerden itibaren başladık. Gerek Büyükşehir Belediye Başkanımız, gerek milletvekili arkadaşlarımız, ilçe belediye başkanlarımız ve gerekse de teşkilatlarımızla seçim startını o günlerden itibaren verdik. Geçtiğimiz aylarda başladığımız 4. Olağan kongre sürecimiz çerçevesinde ilçe teşkilatlarımızı yeniledik. Kadın kolları ve gençlik kolları teşkilatlarımızı tazeledik. Bir şölen, bir bayram havasında kongrelerimizi gerçekleştirdik. Geriye bir tek il kongremiz kaldı. İnşallah 14 Şubat tarihinde il kongremizi de büyük bir coşkuyla gerçekleştirmemizin ardından, birlik ve beraberlikle Yeni Türkiye yürüyüşümüze başlayacağız” diye konuştu.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ordu halkı arasında büyük bir gönül bağı olduğunu ifade eden Yılmaz: “Kurucu Genel Başkanımız ve halkın seçtiği ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Ordu halkı arasında büyük bir gönül bağı ve karşılıklı bir heyecan var. Ayrıca Başbakanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da Ordulular tarafından çok seviliyor. Vatandaşlarımız bizi hem 30 Mart yerel seçimlerinde hem de 10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde sürekli artan bir destekle bizi gururlandırmıştır. 30 Mart seçimlerinden bu yana AK Parti’nin oy oranı yüzde 5 daha artmıştır. Dolayısıyla muhtemelen 7 Haziran 2015’te yapacağımız seçimlerde Ordu yine tarih yazarak, çok yüksek bir oy oranıyla Yeni Türkiye hedefi için üzerine düşeni yapacaktır” dedi.
Yılmaz ayrıca, il kongresinde çifte sevinç yaşayacaklarını belirterek: “14 Şubat’ta gerçekleştireceğimiz il kongremizde Başbakanımız ve Genel Başkanımız Sayın Ahmet Davutoğlu da aramızda olacaklar. Bu nedenle hem il kongremizi gerçekleştirme coşkusunu yaşarken hem de Başbakanımızla birlikte olmanın heyecanını yaşayacağız. Sayın Ahmet Davutoğlu kongremize katılarak bizleri onurlandıracaktır” ifadelerinde bulundu.
Vatandaşların kimin hizmet ettiğini iyi bildiğini de sözlerine ekleyen Ayhan Yılmaz: “Biz, Ordu’nun tarih yazacağını hayâli konuşmuyoruz. Yaptığımız gezilerde, ilçe ziyaretlerimizde, esnaf gezilerimizde, halkımızla buluştuğumuz her yerde bunu görebiliyoruz. Vatandaşlarımız, hizmetin ve hizmet edenin kıymetini iyi biliyor. AK Parti iktidarlarında Ordu’nun nasıl çehresinin değiştiğini, Ordu’nun hayallerinin bir bir gerçekleştiğini vatandaşlarımız iyi biliyor ve görüyorlar. Ordu insanı bu hizmetlerin karşılığını verecek sadakat ve yüreğe sahip olduğunu geçtiğimiz iki seçimde göstermiştir. Biz Ordulu kardeşlerimize, onlar da AK Parti’ye ve AK Parti’nin temsilcileri olan bizlere inandığı sürece, hiçbir şey bizi tarih yazmaktan alıkoyamaz. 2015 seçimlerine Ordu olarak damga vuracağız” diyerek konuşmasını tamamladı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde