23 Temmuz 2024

Seçim Yarışı Devam Ediyor

  • PDF

Başkan adayları delege ziyaretlerini sürdürüyor. Mevcut başkan Mehmet Özgen “Son sözü delegeler söyleyecek. Delegenin sandıkta vermiş olduğu karara saygı duyacağız” dedi
28 Aralık 2014 Pazar günü 81 adet delege seçimini yapan Fatsa Ziraat Odası 8 Şubat 2015 Pazar günü Dumlupınar Kapalı Spor salonunda delegelerin kullanacağı oylarla başkanını seçecek. Mevcut başkan Mehmet Özgen’in yanı sıra önceki Ziraat Odası başkanı Yılmaz Gezer ve Ziraat Mühendisi İbrahim Ethem Kibar olmak üzere toplam üç aday başkanlık yarışı için tüm hızıyla çalışıyor.
Ziraat odası başkanı Mehmet Özgen; “81 delegemizi daha önce seçtik. 8 Şubat’ta yapılacak seçimler için 21. Dönem meclis olarak her türlü hazırlığı yaptık. Büyük bir olasılıkla benimle birlikte Yukarıardıç delegemiz önceki başkan Yılmaz Gezer ve İslamdağ delegemiz İbrahim Ethem Kibar ile birlikte üç liste seçime girecek. İnşallah Fatsa’mıza, Fatsa üreticisine layık olabilecek seçim gerçekleşir. Ben Fatsa üreticisi adına şimdiden hayırlı olsun diyorum, delegenin sandıkta vermiş olduğu karara saygı duyacağız, şimdiden hayırlı uğurlu olsun, başkan adayı arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde