23 Temmuz 2024

Atatürk Mesleki Lisesi Öğrencilerinden Örnek Davranış

  • PDF

Fatsa Atatürk Mesleki Lisesi öğrencileri Okul öğretmenlerinden Zühtü Akar ve Zerrin Çam rehberliğinde Sosyal Yardımlaşma ve Kızılay Kulübü olarak sosyal dokunun ana damarlarından olan paylaşma ile ilgili Fatsa ve mahallelerinde bir takım paylaşım etkinliklerinde bulundular.

Bu tür etkinlikler öğrencilerimizin sosyal hayatın içerisinde farkındalık oluşturmasına katkı sağlamaktadır diyen Fatsa Atatürk ve Denizcilik Meslek Lisesi öğretmenlerinden Zühtü Akar; “ Sosyal Yardımlaşma ve Kızılay Kulübü olarak dört yıldır bu etkinlikler öğrencilerin paylaşma ve yardımlaşma duygularını bizzat sahada yaşaması, geleceğe hazırlanan gençlerimizin sosyal dokumuzda mevcut olan kardeşlik değerlerinin kök sağlamasına katkı sağlamaktadır” dedi.

Okulda yaptığımız bu ve benzer etkinlikler;  bir iken bin olmaya, ben iken  biz olmaya katkı sağladığına yürekten inandığını  söyleyen kulüp öğrencilerinden Servet Aydık; “ Paylaşmak insanın diğer insana seni seviyorum, ben senin dostunum ,ben den sana zarar gelmez ,se ile daha güçlüyüz ,sen olursan biz oluruz demesidir. Biz okuldan mezun olduktan sonra da bu tür etkinliklerin yapılacağına inanıyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde