23 Temmuz 2024

Gala Gecesinde FATOFF Rüzgarı

  • PDF

Karadeniz Mahalli Offroad Kupası 2014 Sezonu Gala Gecesi Ordu'da düzenlendi. Offroad yarışlarını 2014 sezonu boyunca takip eden ve dereceye girmeye hak kazanan yarışmacılara sezon kupaları verildi.
Karadeniz Offroad Birliği kulüpleri tarafından organize edilen Offroad şampiyonasının 2014 sezonu galası, bu sene Ordu'da düzenlendi. Fatsa Offroad Kulübü yarışmacılarından azrail lakaplı araçlarıyla  Burak Duran-Naim Felek ikilisi sezonu Genel klasman üçünlüğü ile bitirerek sezona damgasını vurdu.
Genel klasman üçüncülüğü ile Fatsa Offroad kulübü Fatsa ilçesinde bir ilke imza atan ekip, uzun ve yorucu bir maratonun sonunda istedikleri başarıyı elde etti. Fatsa Offroad Spor Kulübü Başkanı Burak Duran yaptığı açıklamada  “Genel klasmanda yani tüm motor sınıflarının içinde bulunduğu şampiyonada mücadele eden ekip, zorlu bir sezon sonunda Fatsa'ya üçüncülük kupasını getirmeyi başardı.

Fatsa Offroad Spor Kulübü Başkanı Burak Duran yaptığı açıklamada “Zorlu bir mücadelenin sonunda ilçemize üçüncülük kupasını getirmeyi başardık. 2014 yılın içerisinde organize ettiğimiz Mahalli Offroad yarışı ile de misafirperverliğini gösteren Fatsa Offroad Kulübü üyelerimize, direktör olarak yarışlarda üst düzey görev alan Ordu il temsilcimiz Özcan Afacan beyefendiye, tüm yarışlarımızda çok büyük katkısı ve emeği olan Metin Yılmaz beyefendiye, yarışlar boyunca birlik beraberliğini gösteren ve dimdik ayakta duran tüm Karadeniz Offroad Birliği üyelerine teşekkürü borç biliriz.

Fatsa belediyesi bizlere çok büyük destekler vermiştir. Desteklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.

2015 yılı takvimin de 6-7 Haziran tarihine Karadeniz şampiyonasında mahalli bir yarış düzenlenecektir. Bu yarışı yapmamız için desteğe ihtiyacımız var. Kurum ve kuruşlardan destek bekliyoruz” dedi.

Son Güncelleme: Cuma, 30 Ocak 2015 10:06

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde