23 Temmuz 2024

Orhan Ada Güven Tazeledi

  • PDF

Çatalpınar Ziraat Odasında Genel Kurul heyecanı yaşandı….Genel kurulda mevcut yönetim kurulu başkanı Orhan Ada yeniden seçimi kazanarak güven tazeledi….

Çatalpınar Ziraat odası konferans ve toplantı salonunda gerçekleştirilen genel kurul Pazar günü saat 10’da 1 dakikalık saygı duruşu ve, istiklal marşının okunmasının ardından başladı. Ziraat Odası genel sekreteri tarafından oda faaliyet raporları, gelir gider hesapları ve ziraat odası yıllık kar oranları açıklanmasının ardından, divan kurulu oluşturularak seçime geçildi. Mevcut yönetim kurulu başkanı Orhan Ada ve yeni aday olan Ali Ekin yarıştı. 23 delegenin tamamının oy kullanmasının ardından sandık açılarak sonuç açıklandı. Orhan Ada 17 oy alırken Ali Ekin 6 oyda kaldı. Orhan Ada yönetim kurulu listesini de şu isimlerden oluşturdu; Asil üyeler; Yaşar Çekici, Yaşar Tepe, Mehmet Çakır, Habil Güler,Yedek üyeler; Mustafa Bakar, Selahattin Atuk, Mahmut Çolak, Adem Çağlar ve Cemal Yılmaz…
Genel kurulun ardından yeniden başkan seçilen Ada teşekkür konuşması yaparak şunları söyledi; ‘’Genel kurulumuza teşriflerinizden dolayı hepinize teşekkür ederim, hoş geldiniz, 2007 yılında devraldığım başkanlık görevini Çatalpınar halkı ve beni bu yolda yalnız bırakmayan delege arkadaşlarımın destekleri sayesinde, azim ve kararlılıkla bu günlere getirmiş bulunmaktayım. Başkanlık görevini yapmış olduğum bu süre zarfında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımla beraber en iyi şekilde ve layıkıyla yerine getireceğimizi bilmenizi isterim. Beni bu göreve layık gören değerli arkadaşlarıma teşekkür ederim. Seçimimiz Ziraat odamıza ve Çatalpınar’ımıza hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde