23 Temmuz 2024

“ Yetki Verilirse Üreticilerimiz İçin Çalışmaya Devam Edeceğiz”

  • PDF

Fatsa Ziraat Odası Başkanı Mehmet Özgen 8 Şubat tarihinde yapılacak olan Ziraat Odası Başkanlığı genel kurulu öncesi gazetemize açıklamalarda bulundu.
21. meclis olarak görev yaptıkları süre zarfı içerisinde üreticilerin hak ve menfaatlerini en iyi şekilde temsil ettiklerini ve bununda üretici tarafından taktirle karşılandığını ifade eden Mehmet Özgen ; “ Tek temennimiz genel kurulun Fatsa üreticisine hayırlı olmasıdır” dedi.
Biz üreticimiz için elimizden gelen uğraşın en iyisini vermek için büyük çaba sarf ettik diyen Mehmet Özgen ; “8 Şubat 2015 tarihinde yapılacak olan Fatsa Ziraat Odası Genel Kurulunun Fatsa halkına ve üreticisine hayırlı olması en büyük temennimdir. Seçim için üç liste yarışacak. Bu üç listenin Fatsa ve Fatsa üreticisine yakışır bir şekilde sonuçlanmasını 21. meclisin tek arzusudur” dedi.
“Üreticilerimizden Hep Taktir Gördük”
Yaklaşık dört yıldır Ziraat Odasında görev yaptıklarını Belirten özgen; “ Üreticimizi hep gözü önündeyiz ve takibindeyiz. Bu zamana kadar üreticimizle alakalı vermiş olduğumuz mücadele ve meclisimizin temsili konusunda göstermiş olduğumuz saygınlık üreticiler tarafından taktirle karşılanıyor. Ziraat Odasının işleyişinde üreticilerimizin hak ve menfaatlerinin temsili konusunda elimizden gelen mücadelenin en iyisini vermek konusunda büyük gayret gösterdik. Fatsa halkı ve üreticilerimiz bunu biliyorlar. Tekrardan bize yetki verdikleri taktirde tabi ki bir takım projelerimiz olacaktır. Kivi üreticilerinin desteklenmesi konusunda ve üreticilere yönelik alternatif üretimler hakkında projelere ağırlık vereceğiz” dedi.
“Alan Bazlı Desteklemeler Yakın Tarihte Ödenecek”
Özgen; “29 Mart’ta yaşamış olduğumuz don olayından sonra üreticilerimizin hakkını aramakla alakalı bütün çalışmaları il koordinasyon kurulu olarak dosyalar halinde hem genel merkezimize hem tarım bakanlığına sunduk. Bu uğraşlarımız neticesinde Alan Bazlı Destekleme dosyalarının 2015 yılında bile güncellenmesi istendi. Bu Alan bazlı Destekleme mazot gübre dosyaların icmalle çıktı ve şu anda askıya alındı. İnşallah yakın bir tarihte üreticilerimize alan bazlı destekleme ödemeleri de yapılacak. Biz üreticilerimizle alakalı yapılması gereken, yapılabilecek ne varsa hep uğraş verdik. Biz her zaman üreticinin yanındayız ve temsilini yapıyoruz” dedi.
2015 Yılının üreticilerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde