23 Temmuz 2024

Başkan Tekintaş “Ordu Ticaret Borsasını ziyaret etti”‏

  • PDF

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Ordu Ticaret Borsası'nı ziyaret etti.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ı ziyaretinde Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Oda Genel Sekreteri Birol Öztürk ile Meclis Üyeleri karşıladı.

 

Ordu Ticaret Borsasının başarılı çalışmalar yürüttüğünün altını çizen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, bu başarının sırrının  Ziver Kahraman ile ekibinin oluşturduğunu söyledi.

 

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, sözlerine şöyle devam etti. “ Ordu Ticaret Borsasının yürüttüğü başarılı çalışmalardan dolayı başta Oda Başkanı Ziver Kahraman olmak üzere bu başarıda önemli bir paya sahip olan Oda yönetimini tebrik ediyorum. Altınordu Belediye Başkanı olarak biz Ordu Ticaret Borsası başta olmak üzre diğer sivil toplum kuruluşları ile uyum içinde çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Ordu ilimizin temel geçim kaynaklarından birisi  olan fındık konusunda yapılabilecekler  noktasında bizde Altınordu Belediyesi olarak elimizden gelen bütün gayreti ve desteği vereceğiz.Bunun yanında fındıkta kaliteyi nasıl artırabiliriz ve bunu fındık üreticisine nasıl yansıtabiliriz araştırmamız gerekmektedir.Ordu Ticaret Borsası bu konuda yeteri kadar çalışma yapıyor ve yapmaya da devam edecektir.  Ben bugün ki ziyaretimde gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

Ordu Ticaret Borsası Başkanı Ziver Kahraman, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş'ın yaptığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Borsa Başkanı Ziver Kahraman, açıklamasında şunları söyledi. “ Öncelikle Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekntaş'a gerçekleştirdiği ziyaretten dolayı teşekkür ediyorum. Belediye Başkanımız Engin Tekintaş'ın bilgi ve birikimi sayesinde daha modern bir Altınordu inşa edeceğinden hiç şüphemiz yok. Ordu Ticaret Borsası olarak başkanımızın her zaman yanında olacağız” diye konuştu. Haber Merkezi

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde