23 Temmuz 2024

Mayıs ayına kadar kaba inşaat bitecek

  • PDF

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Ordu Milletvekili İhsan Şener, Fatsa Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Şener, inşaatın çok hızlı gittiğini söyleyerek Mayıs ayına kadar kaba inşaatının biteceğini söyledi.

Şener, beraberinde AK Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar ile hastane inşaatını inceledi. Fatsa Devlet Hastanesi Başhekimi Nurdoğan Karadağlıoğlu, çalışmalarla ilgili Şener'e bilgi verdi.

Hastane kapasitesi 400 yatak

Fatsa'ya Şehir hastanesi kazandırıldığını söyleyen Şener, "İlçe hastanesi değil, şehir hastanesi yapıyoruz. 300 yatak ancak yoğun bakım ve diğer ünitelerle birlikte 400 yatak oluyor. Sağlığa hükümetimiz ciddi yatırımlar yapıyor." dedi.

İnşaat çok hızlı gidiyor

Fatsa Devlet Hastanesi inşaatının çok hızlı gittiğini belirten Şener, "Mayıs ayına kadar kaba inşaatın bitirilmesini hedefliyoruz. Yıl sonuna kadar ise hastanenin açılışını gerçekleştirmiş olacağız. Bu hastanede hizmet alan bütün hemşerilerimizden 5-6 ay izin istiyoruz. Onlardan anlayış bekliyoruz. Daha iyi şartlarda tedavi için."

Poliklinik hizmetlerinde aksama olmayacak

Yataklı servislere bir süre ara verileceğini, vatandaşlardan anlayış beklediklerini ifade eden Şener, şunları söyledi:

"Poliklinik hizmetlerimiz büyük ölçüde şehir içinde kiralanan binalara taşındı. Diyaliz hizmetlerimiz devam ediyor. Ama yataklı servislerimize bir süre ara vermek zorunda kalacağız. Çünkü bu zamana kadar hastane için yeni bina kiralamasıyla ilgili çeşitli sebeplerden dolayı istemediğimiz biçimde sonuçlandı. Burada çevre sağlık birimlerinden yardım alacağız. Yataklı tedavilerimiz buralarda sürecek. Poliklinik hizmetlerimiz Fatsa'da devam edecek. Bu çevrede sağlık hizmetlerinden faydalanacak olanlardan bir süre anlayış bekliyoruz. Ağır ameliyat gerektiren ve yataklı servis ihtiyacı olan hastaları da zaten çok fazla uzak olmayan diğer sağlık birimlerinde değerlendireceğiz. Bütün hemşerilerimden anlayış bekliyorum ve onlara sağlıklı bir hayat temenni ediyorum." diye konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde