23 Temmuz 2024

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönemi Başladı

  • PDF

Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Cinoğlu, 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2. Döneminin başlaması sebebiyle  Aslancami İlkokulu-Ortaokulu, Ilıca İlkokulu-Ortaokulu, Yassıtaş İlkokulu-Ortaokulu ve Meşebükü İlkokulu- Ortaokulunu ziyaret etti.  

Ziyaretlerde idareci ve öğretmenlerle biraraya gelerek sohbet eden Müdürümüz Ekrem Cinoğlu, 2014 -2015 Eğitim Öğretim Yılı 1. Döneminde ilçemizin eğitim seviyesi ve kalitesinin artırılması konusunda verdikleri büyük çaba ve gayretleri için okul yönetici ve öğretmenlerine teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Öğrencileri sınıflarında ziyaret ederek onlarla yakından ilgilenen Müdürümüz Ekrem Cinoğlu, başarılı olabilmeleri için öğretmenlerinin derslerde anlattıklarını iyi dinlemelerini ve derslerine çok çalışmalarını istedi. TEOG sınavında başarılı olan öğrencileri tebrik ederek nisan ayında yapılacak olan TEOG sınavına iyi hazırlanmalarını istedi. Öğrencilere isteklerini soran Müdürümüz öğrencilere derslerinde ve sınavlarda başarı dileklerini iletti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Cinoğlu, okul ziyaretlerinde Taşımalı Eğitim kapsamında bulunan öğrencilere Yemek Şirketi tarafından dağıtılan öğle yemeğini de kontrol etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ekrem Cinoğlu, 2014-2015 eğitim öğretim yılı 2. döneminin tüm öğretmenlere, öğrencilere ve velilere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde