23 Temmuz 2024

“Fatsa Potansiyeli Olan Bir Bölge”

  • PDF


Gayrimenkul ve franchise geliştirme alanlarında dünyanın en başarılı uzmanları arasında gösterilen Kanadalı guru Rodman Gil Ostrander, tecrübe ve bilgi birikimlerini RE/MAX EFSANE ekibiyle paylaşmak amacıyla Fatsa’ya ziyarette bulundu.
1971 yılından bu yana gayrimenkul işinde olduğunu ifade eden; Rodman Gil Ostrander “Çeşitli incelemeler neticesinde Fatsa’daki takım arkadaşlarımı ziyarete geldim. Fatsa ciddi potansiyeli olan, genişleme alanı olan güzel bir bölge. Burada yapılan çalışmaları yakından takip ediyoruz. Remax’ın amacı şeffaf, güvenilir bir gayrimenkul hizmeti verebilmektir. Samimi ortamlarda çalışıyoruz. Avrupa’da çalıştığımız insanların %98’i tekrardan bizimle çalışmak istiyor. Fatsa’daki insanların da bizden memnun kalmasını ve tekrar tekrar bizimle çalışmasını amaçlıyoruz. Bizi sıcak ve samimi bir ortamda misafir ettiler. Kendilerine teşekkür ediyoruz.” dedi.
Yapılan ziyaretten otürü memnuniyetlerini dile getiren Remax Gayrimenkul Danışmanı İdris Öklük; “ bu gün bizi ofisimizde ziyaret ederek bizi ziyadesiyle memnun ettiler. Bölgemize en güzel hizmet ederek Remax’ı Fatsa’da temsil ediyoruz Rodman Gil Ostrander’ e bölgemize tekrardan bekliyoruz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde