23 Temmuz 2024

EKREM CİNOĞLU 2.DÖNEM PROJELERİNİ AÇIKLADI

  • PDF

1. GENÇLİK ŞURASI’NIN MÜJDESİNİ VERDİ


Fatsa İlçe Milli Eğitim Müdürü Ekrem Cinoğlu ve Şube Müdürü Vahit Bölek gazetemizİ ziyaret etti.
Ekrem Cinoğlu; ikinci dönem öncesi yapılacak projelerle ilgili gazetemize değerlendirmelerde bulundu.

‘Türkiye ortalamasının üzerindeyiz”
İlk dönemi başaralıyla tamalayarak 2014-2015 eğitim  öğretim yılının  ilk döneminin verimli geçtiğini belirten Cinoğlu; “ Sorunsuz bir şekilde ilk dönemi tamamladık. Bu bağlamda ikinci döneme de ekip olarak hazırız. İkinci dönem, birinci dönemden daha iyi geçecek diye düşünüyorum. İlçemiz eğitim çıtası Türkiye ortalamalarının üstünde bir başarı göstermiştir ve bu da bizi ziyadesiyle onurlandırmaktadır” diye konuştu.
“Fatsa’da entellektüel zihin oluşturacağız”
İkinci dönemin güzel projelere gebe olduğunu söyleyen Ekrem Cinoğlu; “Bu bağlamda Fatsa Kaymakamlığımızın nezlinde bizim yürüteceğimiz Felsefe ve Edebiyat günleri düzenliyoruz. ODTÜ Felsefe Bölüm Başkanı Ahmet İNAN 24 Şubat 2015 Salı günü saat 19.00’da bizlerle beraber olacak. Felsefeyi bize anlatacak. Fatsa’da entelektüel bir zihnin oluşması için önemli bir görevi ifa edeceğini düşünüyoruz. Bunun dışında otizmli çocuklar için müzik akademisi oluşacak. Zihinsel engelli çocuklar için yüzme eğitimi veriyoruz. Bunun dışında Fatsalı gençler okuyor, Fatsalı velilerimiz öykü yazıyor projesi devreye girecek. Fatsa Kaymakamlığımız birinci tarım şurası yapmıştı, şimdi birinci gençlik şurası yapacak. Dolu dolu bir ikinci yarı bizi bekliyor” dedi.
“Çıtayı Hep Birlikte Yükselteceğiz”
Cinoğlu; “Fatsa’da basın ve Sivil Toplum Kuruluşları önemli bir güç unsuru oluşturmaktadır. Basın sosyal hafızayı belleğine alıyor. Biz bu arşivleri takip edip, araştırıp sizlerle ortak çalışarak eğitim çıtasını en yukarılara taşımaya gayret göstereceğiz” diyerek açıklamalarına son verdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde