23 Temmuz 2024

KIYAFET HIRSIZLIĞI ŞÜPHELİLERİ TUTUKLANDI

  • PDF

Ordu’nun Ünye ilçesinde iki işyerinden giysi ve hırdavat malzemesi hırsızlığı şüphelileri, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye göre, Liseler Mahallesi'ndeki kapalı pazar alanında Fezail Türk ve Engin Türk'e ait işyerlerine iki gün önce sabaha karşı giren kişiler, yaklaşık bir saat kaldıkları dükkanlardan çok sayıda giyim eşyası ve hırdavat malzemesi çalarak kaçtı. Sabah işyerlerini açan esnafın durumu fark ederek başvurması üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, işyerlerinde inceleme yaptı. İşyerlerindeki güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, ellerinde çantalarla kaçan yabancı uyruklu kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Hırsızlık olayına karışan pazar yeri bekçisi İ.A. ile 2 Gürcistan uyruklu şahıs, Ünye Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince çaldıkları giyim eşyası ve hırdavat malzemeleri ile birlikte iki gün süren takibin ardından evlerinde kıskıvrak yakalandı. Sorgularının ardından adliyeye sevk edilen zanlılar, tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Daha önceden de kapalı pazar yerinde meydana gelen hırsızlık olayında bir Gürcistan uyruklu şahıs yakalanarak tutuklanmıştı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde