23 Temmuz 2024

BAŞBAKAN BÜYÜKŞEHİRİ ZİYARET ETTİ…

  • PDF

AK Parti'nin 5. Olağan Kongresine katılmak üzere Ordu'ya gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu, önce DOKAP tarafından Ordu Kültür ve Sanat Merkezinde düzenlenen "DOKAP Eylem Planı 2014-2018 Tanıtım Toplantısı” na katıldı. Bu toplantının ardından AK Parti'nin 5. Ordu Olağan Kongresine geçerek burada bir konuşma yapan Başbakan Davutoğlu, daha sonra ise Ordu Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.

Başbakan Davutoğlu’nun Ordu programına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Ulaştırma ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, AK Parti Ordu milletvekilleri İhsan Şener, Fatih Han Ünal, Mustafa Hamarat, Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, AK Partili belediye başkanları, parti yöneticileri ve coşkulu bir partili topluluğu katıldı.

HATIRA FİDANI DİKTİ…

AK Parti 5. Olağan Kongresinin ardından Ordu Belediyesine gelerek Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı ziyaret eden Başbakan Davutoğlu burada Büyükşehir Belediyesi bahçesine ziyareti anısına hatıra olarak bir fidan dikti.

Ziyarette Başkan Enver Yılmaz tarafından Başbakan Ahmet Davutoğlu’na, Ordu Büyükşehir Belediyesinin yürüttüğü projeler ve Ordu ilinde sürdürülen yatırımlarla ilgili brifing verildi. Bu brifingin ardından Ordu Büyükşehir Belediyesinde dinlenen Başbakan Davutoğlu, Giresun'a geçmek üzere Ordu'dan ayrıldı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde