23 Temmuz 2024

Akkuş'ta Karla Mücadele Aralıksız Sürüyor "Ciddi Bir Sıkıntı Yaşanmadı"

  • PDF

Bölgemizde kar yağışı etkili olmaya devam ediyor. Kar denilince akla ilk gelen ilçelerden olan Akkuş ilçesinde pazartesi akşam saatlerinde başlayan kar yağışı etkisini sürdürüyor.

 

İlçede salı, çarşamba ve bugün okullar tatil edilirken Ordu Büyükşehir Belediyesi ve Akkuş Belediyesi'nin ortaklaşa yürüttüğü karla mücadele çalışması aralıksız devam ediyor.

 

İlçede ciddi bir sıkıntı yaşanmazken konu hakkında bir açıklama yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Kar yağışının başladığı pazartesi gününden itibaren tüm tedbirlerimizi almıştık. Büyükşehir belediyemizle koordineli olarak yürüttüğümüz çalışmalarımız devam ediyor. İlçemizde ciddi manada sıkıntı yaşamadık. Öncelikli olarak acil ve diyaliz hastalarının sağlık kuruluşlarına ulaşımını sağlıyoruz. Bunun dışında mahallelerimizde çalışmalarımız devam ediyor.       Şuana kadar olumsuz bir durum yaşanmadı. Açtığımız yollar yeniden kapanıyor. Vatandaşlarımızı mağdur etmemek adına gece gündüz demeden kapanan yolları yeniden açıyoruz" diye konuştu.     

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde