23 Temmuz 2024

KOÇAN; “Vatandaş ekonomik sıkıntıdan dert yanıyor”

  • PDF

Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail KOÇAN ve yönetim kurulu üyeleri gazetemizi ziyaret ederek yerel ve genel gündem dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde devam ettiklerini beyan eden Koçan; “ Yaptığımız temaslar neticesinde görüyoruz ki, vatandaşlar büyük ölçüde ekonomik sıkıntı yaşıyor. Büyükşehir olmaya can atan kişiler bunun hiçbir faydasını görmediklerini söylüyorlar. En sık duyduğumuz şikayetlerden bir tanesi ise Ordu’nun ekonomik sıkıntıyla birlikte göç vermesidir” dedi.

‘Türkiye’nin Kaderini Belirleyecek Bir Seçime Gidiyoruz”

Saadet Partisi Türkiye’nin en köklü, temelleri en sağlam olan partisidir” diyen İsmail Koçan açıklamalarına şu şekilde devam etti; “Saadet Partisi Milli görüşü temsile den tek partidir. Bizim düzen anlamında sürekli çalışmamızı gerektiren bir sistemimiz var. Bu sistem dahilinde biz gerekirse seçim atmosferine girmeden çalışmalarımızı düzgün bir şekilde devam ettirmeye çalışıyoruz. Tabi ki seçim atmosferine girince bu daha fazla bir anlam taşıyor. Daha iyi ve daha çok çalışıp daha fazla insanlara ulaşmamızı gerektiriyor. Önümüzde 7 Haziran’da yapılacak seçimler var. Milletvekili seçimleri özellikle Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçimdir. Olmak yada olmamak gibi bir seçim olacak. Türkiye Cumhuriyeti tarihinde Türkiye’nin çoklu partide belki de son seçimi olacaktır. Bu ihtimalleri göze alarak bizim için bu seçim diğer seçimlerden çok daha önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Rahmetli Erbakan hocamızı yine anmak istiyorum. Seçime girmeden önce her seçimde “Her seçim bizim için çok önemlidir ama bu seçim bizim için çok daha önemlidir” derdi. Biz de aynı şeyi devam ettiriyoruz. Çok kısıtlı imkanlarla, özellikle ekonomik yönden devlet desteği olmayan bir teşkilatız. Böyleyken bile çok faydalı çalışmalara imza atıyoruz” dedi.

“Vatandaşlar Ekonomik Sıkıntıdan Dert Yanıyor”

Fatsalı vatandaşların Büyükşehir’den müzdarip olduğunu dile getiren Saadet Partisi Fatsa İlçe Başkanı İsmail Koçan; “Saadet partisi olarak yaptığımız çalışmaların en önemlisi esnaf ziyaretleri, mahalle ziyaretleri, ev sohbetleri ve sandık temsilcilerini ziyaretlerimiz geliyor. Bu ziyaretler doğrultusunda akılda kalıcı olaylar yaşıyoruz. İnsanlar bizi güzel bir şekilde karşılıyorlar. Hiçbir sıkıntılara aldırış etmeden insanlara ulaşmaya devam ediyoruz. Yaptığımız geziler ve temaslar doğrultusunda vatandaşlar en çok ekonomik sıkıntılardan dert yanıyorlar. Bu ekonomik sıkıntıların yanı sıra Ordu’nun verdiği göçten şikayetçi oluyorlar. Ordu’nun büyükşehir olmasından sonra herşeyin daha güzel olacağını düşünen vatandaşlar, bugünki duruma bakıldığında Ordu’nun Büyükşehir olmasının çok fazla faydası olmadığını söylüyorlar. Hatta çok fazla sıkıntı getirdiğini, vergilerden tabelalara kadar her gün büyükşehir çalışanlarının gelip bir şeyler talep ettiğini dile getiriyorlar. Vatandaşlar bu durumdan fazlasıyla müzdaripler.” şeklinde konuştu. 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde