23 Temmuz 2024

ERÇAL ÖNERİLERİ DİNLİYOR, PROJELERİNİ ANLATIYOR

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı İsmet Erçal, Mesudiye, Gölköy, Gürgentepe, Gülyalı Belediye Başkanları, ilçe teşkilatlarıyla esnaf ve vatandaşları gezerek destek istedi.

 

Erçal, ziyaretlerine ara vermeden sürdürüyor. Her gün ayrı bir teşkilat ile biraraya gelen Erçal, parti üyeleriyle istişare yaparak yapılabilecek yatırımlar ile ilgili önerileri dinliyor, projelerini anlatıyor. 

 

2001 yılında AK Parti'nin kurucu üyesi olarak görev yaptığını söyleyen Erçal, 2 dönem İl genel Meclisi üyeliği ile İl Başkanlığı yönetim kurulu üyeliği görevlerini yerine getirdiğini belirtti.

 

Kalkınmaya yönelik olarak 20 ilçe için 20 ayrı proje hazırladığını ifade eden Erçal, "Her ilçemizin ayrı güzellikleri ayrı özellikleri bulunuyor. Mesela Karadeniz-Akdeniz yolu Mesudiye ve çevre ilçeler için büyük bir kazanım. Yapılan yollar ilimiz için büyük bir kazanım. Halil Rıfat Paşa'nın dediği gibi  "Gidemediğin yer senin değildir." Ancak AK Parti ile artık duble yollar ile her yere ulaşılabiliyor. Artık Ordu sahilinden yola çıkan kısa sürede keyfalan yaylasına ulaşabilecek. Keyfalan yaylasına kurulacak olan turizm tesisleri ile bölgenin kalkınmasına hizmet etmiş olacak. Tüm ilçelerimizi kalkındırmak için farklı projeler hayata geçirmemiz gerekiyor. Gölköy, Gürgentepe ve Gülyalı için hayata geçirilen projelerle amacımız göçü önlemek."dedi.

 

İŞSZİLİĞİ ÖNLEMEK İÇİN ALAPLI'DAN FINDIK GETİRDİM

Bu yıl Ordu'nun bir çok ilçesinde fındık olmadığını anlatan Erçal, "Fındık fabrikamızda çalışan 150 işçimizin işsiz kalmasını engellemek için yol masraflarını göze alarak Alaplı fabrikamızdan 4 bin ton fındık getirip fabrikanın çalışmasını sağladık. İnsanımızın işsiz kalmasını engellemek istedik. Kaderimiz fındığa bağlı. Artık farklı alternatifler geliştirmemiz lazım. Turizm, hayvancılık, organik tarım ve hayvancılık olabilir. Bu alanlarda çalışma yapabiliriz."diye konuştu.

 

AK PARTİ HUZUR VE İSTİKRARIN PARTİSİ

2001'den bu yana mensubu olmaktan büyük onur ve gurur duyduğum AK Parti ülkemize bir çok hizmet yaptı diyen Erçal, "Hep birlikte milletimize hizmet ettik. Partimize ve milletimize hizmetlerimi sürdürmek istiyorum. Ülkemizde huzur ve istikrarın partisinde teşkilat mensubu arkadaşlarımla görev yapmaktan dolayı mutluyum."dedi.

 

Erçal, Mesudiye ilçe Başkanı Cengiz Koçyiğit,  Belediye başkan yardımcımız Enis Himmetoğlu, Gölköy belediye Başkanı Ali Kemal Mert, ilçe Başkanı Enver Katırcı,  Gürgentepe belediye Başkanı Yener Yalçınkaya,ilçe Başkanı Remzi Şahin, Gülyalı Belediye başkanı Talip Şen, İlçe başkanı İlyas Yılmaz ve teşkilat üyelerini ziyaret etti.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde