23 Temmuz 2024

Kulak’ta kan bağışı kampanasına yoğun ilgi…

  • PDF

 

Kan vermek için saatlerce kuyrukta beklediler

 

Fatsa Kızılay Şubesi’nce Kulak Mahallesi’nde yapılan kan bağışı kampanyası yoğun ilgi gördü. Şube Başkanı Erdi Şevketoğulları ve Mahalle Muhtarı Cabil Yüksel önderliğinde organize edilen kampanyaya sadece mahalleli değil, dışarıdan gelen vatandaşlar da iştirak etti.

 

Akın akın Kulak Mahallesi’ne geldiler

 

01 Mart Pazar günü Kulak Çetirtepe İlk ve Ortaokulu’nda gerçekleşen kampanyaya mahalle halkının yanı sıra çevredeki mahallelerde yaşayan vatandaşlar, geniş bir öğretmen kitlesi ve ekibiyle birlikte Fatsa Ziraat Odası Başkanı İbrahim Ethem Kibar da kan vererek katkı sundular.

 

Kan bağışı mahallenin tarihinde bir ilk…

 

Sabah saatlerinde başlayan kampanya 17.30’a kadar devam etti. Kadın ve erkekler için ayrı sınıfların kullanıldığı gözlenirken vatandaşların kan vermek için saatlerce sırada beklemesi büyük bir memnuniyetle karşılandı. Muhtar Cabil Yüksel ve mahalle sakinlerinden alınan bilgiye göre Kulak Mahallesi’nin tarihinde ilk kez kan bağışı kampanyası düzenlendi. Yoğun kan bağışı karşısında şaşkınlıklarını gizleyemeyen sağlık ekibi ise, daha önce bu yoğunlukta bir katılım görmediklerini ve bu durumun diğer mahallelere de örnek olması gerektiğini söylediler.

 

Şevketoğulları; “ilgi arttıkça ünite sayımız da artıyor”

 

Kulak’ta yapılan kampanyanın her aşamasını titizlikle takip eden Kızılay Fatsa Şubesi Başkanı Şevketoğulları, yaptıkları yoğun çalışmalarla istenen sayıda üniteye ulaşmayı başaracaklarını ve bunun en güzel örneğini Kulak Mahallesi’nin verdiğini söyledi. Her fırsatta ekipteki arkadaşlarıyla birlikte Kızılay çalışmaları için zaman ayırdığını belirten Şevketoğulları; “Yaptığımız her çalışma sonrası halkımızdan gördüğümüz karşılık ve duyarlılık bizi daha yoğun çalışmaya sevk ediyor. Halkımızın her geçen gün kan bağışı konusunda daha yoğun ilgi gösterdiğini görüyorum. Bu anlamda Kulak Mahallesi’ni kutluyorum.” dedi.     

 

Muhtar Cabil Yüksel; “Mahallemiz kampanyayı heyecanla karşıladı”

 

Mahalle Muhtarı Cabil Yüksel de konuya ilişkin yaptığı açıklamada; “Kulak, tarihinde ilk kez bir kan bağışı kampanyası yaşadı. Vatandaşlarımızla birlikte bunun mutluluğunu yaşıyoruz. Başta Kızılay Fatsa Şube Başkanı olmak üzere kampanyamızda katkısı bulunan herkese teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde