23 Temmuz 2024

“BİZLER BİRLİKTE OLDUĞUMUZ ZAMAN GÜÇLÜYÜZ”

  • PDF

7 Haziran 2014 tarihinde ’da yapılacak olan Milletvekilliği seçimleriyle ilgili partilerde çalışmalar hızlanmaya başlarken MHP Fatsa İlçe Başkanlığı da seçim startını verdi.

Hedeflerinin Ordu bölgesinde birinci parti olmak istediklerini belirten Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz: “Bu vatan, bu bayrak, bu millet. Bizler birlikte olduğumuz zaman güçlüyüz” dedi.

 Milliyetçi Hareket Partisi Fatsa İlçe Başkanı Hayati Yılmaz konu ile ilgili yaptığı açıklamada: “Ordu bölgemizden partimize 25’e yakın aday adaylığı için başvuru var. Daha iyi sonuçlar almak için parti mensupları olarak çalışmalara başladık ve inşallah Ordu bölgesinden iyi bir sonuç alacağız. Seçmenlerimizin bizlere sandıklarda sahip çıkmamanı istiyoruz. Devletin ve milletin geleceği için bu seçim çok önemli insanlar vicdanlarına elini koyarak oylarını versinler. Milliyetçi Hareket Partisi olarak duruşumuz her zaman aynıdır. Bu ülkeyi karıştırmak isteyenler var ayrıştırmak isteyenler var. Biz ortak değerler üzerinde buluşalım diyoruz. Ortak değerler nedir? Bu vatan, bu bayrak, bu millet. Bizler birlikte olduğumuz zaman güçlüyüz” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde