23 Temmuz 2024

FATSALI YANGIN BAŞARILARINI TAÇLANDIRIYOR

  • PDF

Fatsalı başarılı işadamı Cemal YANGIN, yapılan kongre sonrasında Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na yeniden seçildi.

Uzun yıllar Bakü’de ticari hayatını sürdüren Cemal YAGIN ATİB hakkında gazetemize özel kısa bir açıklama yaparak; “Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği (ATİB) 2002 yılında kurulan Türk İş Adamları Derneğinin (TİAD) yasal mirasçısıdır. İş adamları yeni pazarlar ve uygulanacak stratejiler konusunda fikir alışverişinde bulunuyor.  Şahsımda tekrardan bu yönetime başkan olarak layık görüldü. Ben bu süreçte emeği geçen herkese teker teker teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

Azerbaycan Türkiye İş Adamları Birliği (ATİB)’in iş çevrelerinin çıkarlarını temsil eden toplumsal birlik olduğunu belirten YANGIN; “ ATİB kurulduğu tarihten itibaren geçen süre zarfında birçok başarılara imza attı. Uzmanlara göre, ATİB Azerbaycan'ın  ve aynı zamanda Azerbaycan'da faaliyet gösteren yabancı ülkelerin işadamlarını birleştiren en prestijli topluluklarından birisidir. İş adamlarını burada temsil ederek başarılı çalışmalara imza atıyoruz. Ben tekrardan bu kurulda emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.

28 Şubat Kongresine, Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı temsilcisi, Azerbaycan parlamentosundan 6 milletvekili, Ekonomi Bakan Yardımcısı, Türkiye Cumhuriyeti Büyükelçisi, Rusya İş Adamları Birliği Başkanı, Bölge ülkelerin iş adamları, ATİB ailesinin değerli üyeleri katılırken; yapılan genel kurul, şölen havasında hemşerimiz Cemal YANGIN’ın dönem başkanlığını kazanması ile sona erdi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde