23 Temmuz 2024

“TEK GAYEM HİZMET ETMEK”

  • PDF

AK Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Hamide Aydemir Demir, AK Parti Fatsa İlçe teşkilatı ve basın mensuplarıyla kahvaltıda programında bir araya geldi.Herkesin desteklerini beklediğini belirten Aydemir; Bu yolda hep beraber yürümek ve memleketimiz için hizmet etmek tek gayemdir” dedi.

 “Ordumuzun 5’te 5 yapacağı kritik kararı Fatsa’nın vereceğine inanıyorum”

Benim tek amacım doğmuş ve büyümekte olduğumuz Fatsamızın  ihtiyaç duyduğu, benimde özlemle istediğim birlik ve beraberliği sağlayarak bu yolda hep birlikte yürümektir diyen Hamide Aydemir “ ben inanıyorum ki Ordumuzun 5’te 5 yapacağı kritik kararı Fatsa verecektir. Biz, her zaman birlik ve beraberlik içerisinde dava bilinci ve memleket sevdasıyla AK Parti’nin başarısı için canla başla çalıştık. Partimiz tarafından verilen her türlü görevi en önemli vazife olarak bildik. Partimizin başarısı için gerektiğinde kapı kapı dolaşarak destek istedik. Birlikte özveri ve fedakârlıkla çalıştık. Allah’a şükürler olsun ki, bugüne kadar girdiğimiz her seçimde, aldığımız her görevde birlikte başarılı olduk, tarih yazdık. İnşallah yeni bir tarih yazmanın eşiğindeyiz” dedi.

“Bu Dava Da Kol Kola Yürüyeceğiz”

Hem memleketimiz hem de ülkemiz için çalışmayı kendimize görev edineceğiz diyen Hamide Aydemir Demir “Tüm aday adayları olarak önceliğimiz partimizin başarısına katkı sağlamaktır. Ben de bir hanım kardeşiniz olarak sizlerle çalışmaktan her zaman olduğu gibi yine onur duyacağımı belirtirken, aday adayı olarak da desteklerinizi bekliyorum. Aday olsam da olmasam da sizler yine bizim çalışma arkadaşlarımız olacaksınız ve yine aynı davaya hizmet edeceğiz. Ordu bizim memleketimiz, bizler de bu memleketin emektarlarıyız. Bugün de yarın da birlikte kol kola, hem memleketimiz, hem partimiz hem de ülkemiz için çalışmayı kendimize görev bileceğiz” diye konuştu.

“Ordumuza bir kadın milletvekili adayı yakışacaktır”

Herkesin desteklerini beklediğine vurgu yapan Aydemir: “Yine görev ve AK Parti bilinciyle çıktığımız bu yolda, siz değerli çalışma arkadaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Ordu’muza bir kadın milletvekili adayının yakışacağına inanıyor, sizlerin de bu konuda bana destek vereceğinizi düşünüyorum. Elbette kararlarınıza ve seçimlerinize saygılı olacağım. Tüm aday adayı arkadaşlarımın da saygıyla ve hoşgörüyle karşılayacağından eminim. Kararınız ne olursa olsun Hamide Aydemir Demir olarak yine sizlerle birlikte çalışacağımdan asla şüpheniz olmasın. Şimdiden temayül sonuçlarının ilimize, ülkemize, partimize hayırlar getirmesini diliyorum” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde