23 Temmuz 2024

“SİYASETE SOYUNMAK FEDAKARLIK İŞİ”

  • PDF

Ak Parti Ordu Milletvekili Aday adayı Ergün Taşcı Fatsa Belediyesi spor kompleksinde Fatsa teşkilatı ile sabah kahvaltısında buluştu. Düzenlenen Kahvaltıya Ak Parti Fatsa İlçe Başkanı Abdullah Uçar’da katıldı.
Kahvaltı sonrası açıklamalarda bulunan Ak Parti Ordu Milletvekili Aday Adayı Ergün Taşcı: “Buralarda büyüdük buralarda yetiştik. Ordu’ya yabancı birisi değilim karış karış gezerek her yerini biliyorum”dedi.

 

“Birlik ve Bütünlük İçerisinde Çalışmalarımızı Sürdüreceğiz”

Ordu’yu hem burada hem yurt dışında temsil edeceğime inanıyorum diyen Taşçı; “ Siyasete soyunmak fedakarlık işi gayret gerektiriyor, emek gerektiriyor. Öncelikle şunu söyleyeyim başarı birlikte olur. Dolayısıyla tecrübemizi, birikimimizi, memleketimize doğup büyüdüğümüz topraklara sevdamızı sorgulama gibi gündemimiz yok. Ama iş tutuşumuzla ilgili bundan sonra yürüyüşümüzle ilgili farklı bir aday profili arzu ettiğimiz içimizde olan ve bugüne kadar beklediğimiz anı ben geldiğini düşünüyorum” dedi. 
“Milletin vekili olmak için geldim”

Aday Adayı Ergün Taşçı, “Size söz veriyorum Ankara’da nerede sıkıntı varsa bu teşkilat çözecektir. Aday Adayı olmak için gelmedim Milletin vekili olmak için geldim. Dolayısıyla bu mücadeleyi vereceğim sonucunu bereketini rabbim verecek. Teşkilat içerisinde, küskünlük, dargınlık, ötekileştirme gibi durumlara meal vermeden, kardeşlik ve bütünlük içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Fatsa teşkilatı söz verdiği zaman ayağı yere basan bir teşkilat olacak. Bu davada bu yolculukta bir danışmanımız yok. İçinizde ve köyünüzde olacağız, Ankara’da oturarak vekillik yapmak bir şeyi ifade etmiyor. Eksikliklerimizi hep birlikte hareket ederek gidereceğiz. Fatsa’da üniversitemiz var. Rektörümüzle sürekli görüşme içerisindeyiz. Bizim üniversitemiz var ancak kapasitesini geliştirmemiz gerekiyor. Bir şehrin gelişmesi için üniversitesiyle bütünleşmesi, sanayisinin gelişmesi gerekir. Bunların hepsi görüşülüyor. İnsanları tanıma aşamasında aktif çalışmalar yapacağız. Her zaman ulaşılabilir, görüşülebilir ve halkı ile iç içe olacağız. Vatandaşın sorunu varsa milletvekili muhakkak çözmelidir. İçinizden biriyim, sözde değil özde biriyim. Farkındalığı hep birlikte yaratacağız” dedi.

Yorum ekle


Güvenlik kodu
Yenile

trafik cezası öde kredi kartı ile fatura öde online fatura ödeme fatura öde